Phøset

Phøset

Phøsets uppgift är att planera nollningen med alla dess aktiviteter och festligheter. Nollningen är en härlig introduktion till studietiden på V-sektionen, och pågår under de fyra första veckorna på höstterminen. Som ny student på V-sektionen kommer du få möjlighet att vara med på mycket rolig och träffa oss i phøset samt andra nollningsengagerade, och vi kommer göra allt för att skapa en så bra introduktion till studentlivet i Lund som möjligt.

Efter att vi blir invalda på höstterminsmötet träffas vi regelbundet och planerar för att skapa nollningen. Vårt arbete under våren består mycket av utbildningar, både som vi tar del av samt att vi utbildar våra underbara phaddrar. Detta för att vi ska vara så förberedda som möjligt inför höstens aktiviteter. Dessutom har vi väldigt roligt på vägen och blir ett oerhört sammansvetsat gäng.

Under själva nollningsveckorna arrangerar vi allt ifrån sportaktiviteter, studiekvällar, mys till fester och dagsevenemang. Som kronan på verket avslutas allt med en magnifik Nollegasque!

Kontaktperson

Edward Marks
Øverphøs
overphos@vsek.se

Nuvarande funktionärer

Edward Marks Øverphøs
Erika Hagberg Phøsare
Hanna Gardshol Phøsare
Nils Karlsten Phøsare
Linn Persson Phøsare
Vilma Sand Phøsare
Nora Lundevall Phøsare