Om V-Café

V-Café

Om V-Café

Vi på V-sektionen är stolta över att få ha ett så trevligt Café som vi har fått i det nya V-huset. Vårt mål är att servera dricka, lunch, och snacks till ett pris som alla har råd med. Har ni något som ni vill att vi ska förändra eller lägga till i Caféet? Lägg då gärna en lapp i vår idélåda som står bredvid kaffet så ser vi vad vi kan göra åt saken!

Öppetider

Måndag-fredag: 9-15
Stängt helger och röda dagar

Meny

Frukostmacka

Varför inte njuta av en god frukostmacka till morgonkaffet? Vi gör alltid färska mackor på morgonen innan klockan 9 och utbudet består av skinka eller ost med diverse grönsaker på.

Pris: 5kr*

Lunchmacka

Våra lunchmackor är matiga och gör er mätta och belåtna. Mackorna görs dagligen och innehållet varierar från dag till dag. Mackorna kan innehålla: Kycklingröra & bacon, Kycklingröra & Curry, Chévre & honung, Salami & brie m.m.

Pris: 30kr*

Sallad

Även våra sallader görs dagligen och de finns även som veganska, vegetariska, glutenfria och laktosfria. Vår standardsallad består av sallad såklart men även kyckling och pasta. Tillbehör som såser och krutonger ingår.

Pris: 40kr*

Kaffe/thé

I sektionens ordlistan finner man: "Det svarta guldet och din väg till examen" och det är just vad kaffe är. Vårt mål är att alltid kunna servera kaffe och te till alla som önskar att njuta av det.

Pris: 5kr med egen kopp annars 7kr*

V-sektionens kopp kan köpas för 40kr i caféet

Snacks

Vi har ett stort utbud av snacks för att höja ert blodsocker till topparna. Här finns allt från vanlig choklad till sorter som Bounty och Salta S m.m

Pris: Varierande

Dricka

Förutom kaffe har vi även andra kalla drycker som Läsk, energidrycker och bubbelvatten m.m.

Pris: Varierande

*Med reservation för att priserna temporärt inte stämmer med caféets priser…