Jobbannonser

Jobbannonser

IKEA

Intern traffic specialist

Hörby Kommun

Feriejobb

Vi söker en student för ett projekt där vi inventerar och digitaliserar dokumentationen till kommunens samtliga ventilationsaggregat. Verifiering av ritningar ingår som en del av projektet varför grundläggande ritningskunskap krävs. Arbetet sker dels på plats i våra olika skolor och vårdinrättningar mm, dels inne på kontoret i centrala Hörby.  Det är ett självständigt arbete men genomförs i samråd med våra servicetekniker och fastighetsförvaltare. 

Randers tegel

Konstruktör

Vi tillverkar hållbara tegelprodukter och är Skandinaviens största tillverkare. Våra tegelbruk finns i både Danmark och Tyskland och våra Prefab fabriker finner du i Danmark och Sverige. Vi gör projekteringar till våra kunder och levererar alla insatsprodukter som behövs för fasad och tak.

Vesterlins

Sommar-VD

Vår VD vill ha semester även i år, kan du fylla hans plats? Vi söker dig – student – som kan axla rollen som VD för Vesterlins & Co under sommaren 2019. https://bit.ly/2BLryDa

Wihlborgs Fastigheter AB

Traineetjänst

Är du nyfiken på Öresundsregionens ledande fastighetsbolag? Är du i början av din karriär och vill jobba för ett företag där affärer, hållbarhet och lokalt engagemang är viktiga delar? Då är den här traineetjänsten något för dig!

För mer information: https://www.wihlborgs.se/sv/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/