Boende

Hitta boende i Lund

Att hitta boende är inte det enklaste, men lyckligtvis är det lite enklare för studenter. Vi har här samlat lite tips om vart man kan vända sig till om man letar efter boende. Allt ifrån inneboendelösningar och korridorsrum till lägenheter. Utöver detta erbjuder många av nationerna bostäder till sina medlemmar.

AFBlogo

Det är vi som är AF Bostäder – studenternas eget bostadsföretag och vi är störst på studentbostäder i Lund. Varje terminstart öronmärker vi ett visst antal bostäder för studenter som är nyantagna och bosatta utanför Skåne. Klicka in så fort ni fått ert antagningsbesked!

facebook logo

Lägenheter i Lund är en sluten facebookgrupp där personer hyr ut samt letar boende i Lund.

mhk1

MHK hyr ut lägenheter till studenter på Lunds Universitet och ligger inte långt ifrån LTH. Här kan man hyra både korridorrum och lägenheter.

blocket ny logga

Det finns många som hyr ut i andrahand vare sig det är inneboendelösning, korridorsrum eller lägenhet. Hos Blocket har ni möjlighet att hitta den lösning som passar er bäst.

bopoolen1

Det finns många som hyr ut i andrahand vare sig det är inneboendelösning, korridorsrum eller lägenhet. Hos BoPoolen har ni möjlighet att hitta den lösning som passar er bäst.

Studentlundcolour

På nationer kan man bo i både korridorrum och lägenheter vilket brukar vara populärt bland studenter. På Studentlunds hemsida hittar ni information om alla de olika nationerna i Lund.