Veckoinlägg V.5

INFOCHEFEN HAR ORDET

Hej!

Hoppas att ni har haft en bra helg och bra jobbat till alla som varit engagerade i SÅS. I brist på annat skoj som händer tänkte jag tipsa er som inte redan gör det att följa V-sektionen på Instagram och Facebook för att inte missa evenemang, anmälningslänkar osv. Ni hittar både Facebook och Instagram nedan. Önskar er alla en bra vecka.


Ha det gött! Vi hörs och ses,

Michaela


SEKTIONSKALENDER

Denna veckan går vi in i februari och nedan finner ni vad som händer på sektionen under årets andra månad. 

 

Måndagar Löpkväll med AktU kl.19.00

Tisdagar Sportkväll med AktU kl.18.00

 

Onsdag 8/2 Branschdagen 

Fredag 10/2 Beerpongturnering med VoV-event

Lördag 18/2-Söndag 19/2 Storskiphte 

ALLMÄN INFO

FUNKTIONÄRSHOODIES

Om du är funktionär 2023 skall du hålla utkik efter beställningslänken som kommer på Facebook under morgondagen (tisdag). Som funktionär på V-sektionen får man, likt föregående år, en funktionärshoodie med sitt namn, funktionärspost och utskott på. 

PHADDERANSÖKAN

Meddelande från Phøset:

Hejsan allihopa!

Snart är det dags för vårens höjdpunkt, nämligen phadderintervjuerna! Vill du vara med på en intervju, så här har du chansen att anmälan dig för detta nu!

 

Men varför ska man gå på en intervju? Jo, för då får du chansen att vara med på ÅRETS (!) höjdpunkt NOLLNINGEN. Som phadder på nollningen så får du chansen att visa de nya studenterna hur härligt det är att gå på V-sektionen samtidigt som du får delta på nollningens roliga (!) event.

 

Under våren så får du umgås med din alldeles egna phaddergrupp där ni får lära känna varandra, välja outfits och teman inför nollningen och gå på roliga events under våren så som phadderkickoff och temasläpp!

 

Vill du söka så fyll i formuläret det blir kul, vi lovar!

https://forms.gle/jE4zmyDqQcuy4EPz5

 

Sista dagen att ansöka är numera 3/2.

VAKANTA POSTER

Vi har fortfarande en del vakanta poster på sektionen. Är man intresserad av att engagera sig är det bara att slänga i väg ett mail på cirka 1/2 A4 till ordf@vsek.se. Som funktionär får man även åka på storskiphtet och som tidigare nämnt får man en funktionärshoodie. 

 

De poster som finns att söka är:

Strategigeneral (1)

Taktiker (4)

Examensgeneral (1) Gäller sistaårsstudenter

Mentorskapssamordnare VoV

Mentorskapssamordnare L

Världsmästare VoV (1)

Värlsmästare L (1)