VECKOINLÄGG V.47

INFOCHEFEN HAR ORDET

Hej sektionen!

 

Eftersom det uppstod kritik på HT över bristen på veckobrev det senaste måste jag självklart leverera igen. Jag vill framförallt i denna veckans brev säga stort grattis till alla nya funktionärer till nästa år. Ni har en skitrolig tid framför er, så se till att njuta trots att det ibland innebär en del jobb. Jag själv är dessutom väldigt nöjd över att jag har en pangefterträdare, så känns otroligt tryggt att lämna över till Michaela efter årsskiftet.

 

Missa inte heller att ansökan är öppen för poster som väljs på intervju. Där kan ni bland annat söka det fantastiska Infoutskottet genom att bli exempelvis Webmaster eller Art Director! Mer info om ansökan hittar ni längre ner i brevet.

Det finns mycket annat i Allmän information i detta brev gällande café mm. så vill redan nu tipsa om att se till att läsa det som står där.

 

Jag har inte så mycket mer att säga denna vecka till ära faktiskt. Kan tipsa starkt om att titta på någon av Lundaspexarnas fantastiska föreställningar i helgen (100% opartisk)! Om du skulle vara intresserad av att dra med kompisgänget på detta spektakel kan du hitta mer info om spexet här och biljetter köper du här. Kan generellt rekommendera att hålla utkik efter när det går spex, finns många olika spex så finns ofta något som går!

 

Förresten riktigt mysigt att det är snö ute och så men typ lite jobbigt när man har 5 nära-döden-upplevelser om dagen på cykeln. Aja det va min lilla inflik om snön.

 

Ha de gött,

Hanna

VECKANS VITS

Här kommer en snöinspirerad vits från Joel veckans väder till ära:

 

Hur ser man att en släde är från Nordpolen?

Po-lacken

 

SEKTIONSKALENDER

Denna veckan kan jag lova att jag faktiskt till och med gjort en sektionskalender men kunde inte ladda upp den, antagligen en del av hemsidans senaste krånglande. Här följer en lista med allt iallafall.

 

Tisdag 22/11: Aktu sportkväll och wienerbröd i café

Onsdag 23/11: Lunchföreläsning med Caverion

Fredag 25/11: Cykelfest med VoV-event

Måndag 28/11: Studiekväll och Aktu löpkväll

Onsdag 30/11: Varm lunch I café

ALLMÄN INFORMATION

PROBLEM MED HEMSIDA

Vi har haft lite tekniskt strul med hemsidan vilket bland annat ledde till att den låg nere i några dagar. För tillfället fungerar hemsidan igen men det finns risk för att den kommer att krascha igen. Har den överlevt förbi nästa måndag innebär det att den antagligen kommer att överleva.

BOKA CAFÉ

Eftersom det finns risk för att hemsidan kommer att krascha igen och det uppstod mycket problem med bokningarna då så sköts de för tillfället manuellt. Det innebär att det finns en lista i baren i café där du kan skriva upp dig på pass istället för via hemsidan. Håll utkik på Facebook för att hålla dig uppdaterad angående eventuella förändringar.

SÖKA POST VIA INTERVJU

Vi öppnar nu upp för ansökningar till funktionärsposterna som väljs på intervju. Är du taggad på att söka en av dessa poster så skickar man in en motivering till valberedning@vsek.se senast tisdag 22/11 kl 18:00(..). Skriv ditt namn, klass och vilken post du söker i ämnesraden.
Motiveringen ska vara ca 1/2 A4 lång. I motiveringen bör du ha med följande:
• Berätta om dig själv och varför du söker posten?
• Har du några relevanta erfarenheter för posten?
• Lägg även gärna till om det är något mer du vill berätta för oss!
Har du frågor så får du gärna kontakta Valberedningen på samma mail som ovan.

Följande poster kommer att väljas på intervju:
• Examensgeneral (för detta läsårets sistaårsstudenter) (1)
• Vice Cafémästare (1)
• Arkiverare (2)
• Inköpschef (2)
• Cafénisse (5)
• Caféförman (10)
• Näringslivskontakt (6)
• Alumniansvarig (3)
• Taktiker (4)
• Likabehandlingsombud (2)
• Världsmästare (3)
• Sektionsansvariga för Her Tech Future (2)
• V-BiL-ansvarig (2)
• Fanbärare (1)
• Webmaster (2)
• Sektionsfotograf (5)
• Art Director (4)
• Merchansvarig (1)
• Miljösamordnare (1)
• Tomtenisse (6)
Det är snabba puckar som gäller nu för att hinna med allt innan funktionärsutbildningen och alla evenemang som stundar. Observera därför att ni kommer bli kallade på intervju någon av datumen 27-29/11. Vilken dag det blir får ni reda på efter att ansökan stängt. Skriv gärna i mailet om det är något av datumen ni inte kan. Intervjuerna kommer hållas utanför skoltid.

FUNKTIONÄRSUTBILDNING

För er nyinvalda funktionärer är det Funktionärsutbildning 15/12. Utbildningen är obligatorisk för ALLA nyinvalda, även om man varit funktionär innan.

 

Mer info hittar ni i eventet på Facebook.

STUDIEKVÄLLAR

Påminner om studiekvällar som pågår varje måndag från kl. 17. Det bjuds på fika och är ett perfekt tillfälle att få lite hjälp med endimen!