VECKOINLÄGG V.38

INFOCHEFEN HAR ORDET

Välkommen (tillbaka om du inte är etta) till V-sektionens veckobrev!

 

Om du går i ettan och undrar vad detta är för konstigt mejl som rullar in i mejlkorgen så är detta V-sektionens alldeles egna veckobrev. I dessa veckobrev hittar du allt från allmännyttig information om vad som händer på sektionen till fakta om sticklingar. Vad som helst helt enkelt! Jag som skriver dessa veckobrev heter Hanna och är informationschef på sektionen 🙂

 

Vi hörs igen i framtida veckobrev!

 

Ha de gött,

Hanna

 

VECKANS VITS

Vi fortsätter med det nya konceptet veckans vits i veckobrevet, levererad av Joel han själv!


Varför är det så mycket uppförsbackar i nordöstra Lund?

För att det är BrunnsHÖG

SEKTIONSKALENDER

Vanligtvis brukar här vara en fin kalender, men på grund av tekniska problem får ni nöja er med textformat istället.

 

Måndagar: AktU löpkväll och studiekvällar

Tisdagar: AktU sportkväll

 

28/9: Varm lunch I caféet

30/9: V-dagen

ALLMÄN INFORMATION

V-DAGEN

Nu är anmälan ute till V-dagen, missa inte den! Anmäl dig här!


Vad är V-dagen?

V-dagen är ett event som hålls av oss i styret för att tacka er sektionsmedlemmar. Den kommer att hållas i form av en pub där det kommer att bjudas på gratis mat. Vill du garantera att du får mat måste du ha anmält dig, men icke-anmälda är självklart också bjudna på puben

//Styret

SEKTIONSSAFARI

Onsdagen 5/10 är det sektionssafari på sektionen. Safarin är en möjlighet att prata med de olika utskotten på sektionen och få inblick i hur det är att engagera sig. Mer info om eventet kommer inom snar framtid, så håll utkik!


Dessutom kommer utskotten att jobba i caféet under dessa veckor innan safarin så där får du också en möjlighet att mingla med dina valmöjligheter. Se till att kolla in läget i caféet varje dag för att se om posten av ditt intresse finns där för att snacka med 🙂

GOODIEBAGS FRÅN NÄRINGSLIVS

På torsdag delar näringslivsgruppen ut goodiebags i caféet mellan 12-15, missa inte detta!