VECKOINLÄGG V.23

GLAD SOMMAR!!

Hej för en sista gång till sommaren!


Nu har detta läsår och denna termin nått sitt slut. Det har varit en otroligt händelserik vår med bland annat lättade restriktioner, jubileum och inte minst en karneval. Satan vad kul allt har varit! Men nu är det behövligt nog paus från lundalivet ett litet tag och ni slipper mina mejl i inkorgen;)

Jag önskar er alla en riktigt bra sommar så ses vi igen i höst när det är dags för årets bästa period, nollningen. Se till att hålla koll på phøsets Facebook och Instagram för att inte missa någon information om detta spektakel.


Sen får ni inte missa sektionens kräftskiva innan nollningens start. Eventet hittar ni på V-sektionens årliga kräftskiva  , se till att följa eventet för att inte missa något. Hoppas jag ser så många som möjligt av er där!! <3


Ha en riktigt go sommar,

Hanna