VECKOINLÄGG V.20

INFOCHEFEN HAR ORDET

Hejhej!


Har gått en vecka utan veckobrev och under denna intensiva månad har sektionen hunnit bjuda på allt från lantbal och cafétack till volleybollturnering. Hoppas du har hunnit avnjuta något av det som har hänt det senaste då allt har varit riktiga pangevent!


Vi i styret har varit på V-konferens på Chalmers i helgen. V-konferens innebär att innebär att styrelserna från motsvarigheten till V-sektionen på LTH från Chalmers, KTH och LTU träffas på något av våra universitet. Besöket bjöd på bland annat företagsbesök, rundtur i deras V-hus och sittning med “gyckel” (läs: spex). Visste ni att utskotten har egna rum på Chalmers? Tänk er den. Egna rum till AKTU, sexet, caféet mm där utskottet kan hänga. Satan va nice det hade varit. 

Helgen var iallafall riktigt dunder och jag har haft så otroligt roligt med styret <33. Ifall Chalmers råkar trilla in här och läsa; tack för en sjukt bra helg!! (och ta väl hand om vår käre Vincent åt oss;))


Denna veckan har det äntligen blivit dags för den grandiosa karnevalen!! Känns lite orealistiskt att detta event som det pratats om så länge äntligen kommer bli av. Står dock just nu att det ska regna i helgen :(. Är inte försent för det att ändras dock, och tror det kommer att vara otroligt roligt oavsett hur vädret blir. Hoppas jag träffar många av er inne på området!! Ifall ni vill gå till bästa tombola-boden ska ni besöka Maggans första dag på jobbet. Ryktet säger att både jag och vice-ordf kommer att stå där i omgångar…


Jag önskar er alla en riktigt bra karnevalshelg så ses vi där!!


Ha de gött,

Hanna

VECKANS VITS FRÅN JOEL

Dags att testa ett nytt koncept i veckobrevet. Vår vitsmästare Joel kommer att bjuda på en vits varje vecka för att ge er alla lite glädje dessa måndagar! Läs och njut;)

 

 

Häromdagen blev jag slagen i huvudet med ett hjul,

Jag blev helt däckad

SEKTIONSKALENDER

Måndagar: Aktu löpkväll

Tisdagar: Aktu sportkväll

 

4/5: Jubileumsbrännboll

5/5: Jubileumspub

7/5: Jubilemsbal för Lantmäteriprogrammet

8/5: Ballunch

11/5: Cafétack

12/5: Volleybollturnering med AKTU och BIIF

20-22: KARNEVAL (inget sektionsevent)

25/5: Temasläpp inför nollningen 2022

ALLMÄN INFORMATION

SÅNGARSTRIDEN

Hej alla SÅS-älskare!!

 

I december drar den fantastiska folkfesten vi kallar sångarstriden igång!

Under denna så kommer alla sektioner att tävla i först körsång (det ska vara roliga texter då)

Sedan ska en nyskriven humoriskt snapsvisa framföras av kören.

Sedan kommer det att tävlas i en fri del (som blir typ en musikal eftersom inga talade ord får användas utan endast sång)

Till detta krävs en hel del förberedelser. Det finns en grupp som ansvarar för dekoren, dvs. all rekvisita som används på scenen (är mycket byggande, målande och pysslande). En grupp som ska dansa under musikalen. Ett band som spelar under hela musikalet, det brukar kallas för brandet, men alla V-sektionister kan söka till det. Sedan kan man jobba med sminket till de som ska vara på scen. Man kan även vara med i fest-SÅS som ansvarar för kickoffer till SÅS-gänget samt ser till att hålla bastun under SÅS.

 

Nu kan man söka posterna som :

B(r)andansvarig – ansvarig för bandet till den fria delen

Dansansvarig – ansvarig för dansen till den fria delen

Dekoransvarig – ansvarig för dekoren till den fria delen

Festansvarig – ansvarig för festerna kopplade till SÅS

Köransvarig – ansvarig för kördelen

PR-ansvarig – ansvarig för att marknadsföra SÅS

Scenansvarig – ansvarig för den fria delen

Sminkansvarig – ansvarig för sminket till den fria delen

 

För att söka posterna ska man skicka en kort text till sangarstridsansvarig@vsek.se där man förklarar varför man vill ha posten och om man har några meriter som gör en extra lämpling för posten.

Tack för mig

Ha d gött

Joel V19

VAKANTA POSTER

Vi i styrelsen vill påminna om de vakanta poster som finns att söka på sektionen. Förutom att det är otroligt roligt att engagera dig på sektionen får du som tack gå på det fantastiska storskiphtet och en funktionärshoodie!

 

 

 

De poster som finns att söka är:

  • Likabehandlingsombud L (1)
  • Världsmästare V (1)
  • Världsmästare L (1)
  • Världsmästare Bi (1)
  • Revisor (2-5)
  • Studerandeskyddsombud (1)
  • Mentorskapssamordnare V (1)
  • Mentorskapssamordnare L (2)
  • Examensgeneral (1)

Ansökan ska vara på cirka 1/2 A4 och skickas till ordf@vsek.se.

Posterna kommer att tillsättas kontinuerligt så håll utkik i eran mejl ifall ni har sökt/kommer att söka en av dessa poster!