VECKOINLÄGG V.18

LANTS BALSKOMMITÉ HAR ORDET

Hallå där vår kära sektion!!

 

Förhoppningsvis har det inte undgått någon att Sveriges finaste program fyller 30 år i år, vilket givetvis ska firas på bästa möjliga sätt. Vi i balkommittéen anordnar en jubileumsvecka som bjuder på bland annat en brännbollsturnering, en pub med vår bästa gröna drink, en rafflande ölhäfvartävling och en fantastisk balafton. Brännbollsturneringen har fortfarande plats för flera lag, så snacka ihop er och anmäl er på länken nedan – alla inom V-sektionen är varmt välkomna! För att avsluta på topp bjuder vi in till en ballunch på Lophtet med temat “På gränsen”, som inte kan bli annat än en succé. Vi ser enormt mycket fram emot detta firande, så kom och förgyll veckan med er närvaro!! 

 

En vänlig påminnelse att klädkoden för balen är högtidsklädsel m.a.o (Med akademiska ordrar). Detta innebär frack, militär högtidsuniform eller folkdräkt för män. För damer gäller balklänning eller möjligen festklänning, militär högtidsuniform eller folkdräkt. Även en påminnelse om att det kan vara trevligt att ge bort en bordsdam/herre-present under balaftonen!

 

Låt oss fira vår födelsedag tillsammans!!

 

4/5 (onsdag): Jubileumsbrännboll

5/5 (torsdag): Jubileumspub

7/5 (lördag): Jubilemsbal

8/5 (söndag): Ballunch

 

Anmälningslänk för brännbollsturneringen: 

https://forms.gle/amtFfDfGb4nnAsjd7 //Lants Balkommitté

 

SEKTIONSKALENDER

Måndagar: Aktu löpkväll

Tisdagar: Aktu sportkväll

 

4/5: Jubileumsbrännboll

5/5: Jubileumspub

7/5: Jubilemsbal för Lantmäteriprogrammet

8/5: Ballunch

11/5: Cafétack

12/5: Volleybollturnering med AKTU och BIIF

20-22: KARNEVAL (inget sektionsevent)

25/5: Temasläpp inför nollningen 2022

ALLMÄN INFORMATION

VAKANTA POSTER

I måndags hölls sektionens VT-möte. Jag vill först och främst gratulera Gustav Eriksson till posten som Valberedningsordförande!

Mötet lämnades med några vakanta poster som nu är utlysta. Förutom att det är otroligt roligt att engagera dig på sektionen får du som tack gå på det fantastiska storskiphtet (nästa år!!) och en funktionärshoodie!

 

Tillsammans med de nya vakanta posterna från VT är posterna som går att söka:

 

  • Valberedare (3)
  • Likabehandlingsombud L (1)
  • Världsmästare V (1)
  • Världsmästare L (1)
  • Världsmästare Bi (1)
  • Revisor (2-5)

 

Ansökan ska vara på cirka 1/2 A4 och skickas till ordf@vsek.se.

Posterna kommer att tillsättas kontinuerligt så håll utkik i eran mejl ifall ni har sökt/kommer att söka en av dessa poster!