VECKOINLÄGG V.17

INFOCHEFEN HAR ORDET

Hej allihopa!

 

Hoppas ni har haft en riktigt bra påsk och har kunnat unna er lite ledighet. Själv har jag minst sagt unnat mig lite ledighet med en semester till Kanarieöarna! Ajemän. En vecka på Fuerteventura med mamma. Otroligt. Hoppas jag inte fick din egna ledighet att blekna i jämförelse;) (OBS SKÄMT).

 

Men vet ni vad det är dags för denna veckan. VALBORG. Faktiskt min alldeles första “riktiga” valborg sen jag började plugga i Lund vilket är helt katastrofalt. Premiären till ära har jag sett till att fixa biljett till både skvalborg och kvalborg hehe. På självaste Valborg ska jag testköra stadsparken nu när den äntligen är fri från hönsskit, och på natten blir det inget mindre än Lundaspexarnas midnattssittning! Sist men inte minst blir det vinbrännboll 1e maj. Ska ladda upp med mängder av resorb inför denna långhelg minst sagt.

 

Tips om ni inte redan har för mycket inplanerat i veckan: Lundaspexarna har sina vårföreställningar i helgen av spexet Harakiri. Finns biljetter till både genrep och några på flera av de andra föreställningarna. Gå in på  https://www.lundaspexarna.se/harakiri  för att fixa biljett till någon av föreställningarna!

 

Det var allt för mig denna veckan. Hoppas ni alla får en riktigt rolig Valborgshelg så hörs vi igen nästa vecka!

 

Ha de gött,

Hanna

SEKTIONSKALENDER

Eftersom resterande april inte har några mer sektionsevent utan endast består av Valborg får ni ett försmak av vad maj har att erbjuda! Finns fler eventuella event som kommer att dyka upp så håll utkik i nästkommande veckobrev och på Facebook!

 

Måndagar: Aktu löpkväll

Tisdagar: Aktu sportkväll

 

4/5: Jubileumsbrännboll

5/5: Jubileumspub

7/5: Jubilemsbal för Lantmäteriprogrammet

8/5: Ballunch

11/5: Cafétack

12/5: Volleybollturnering med AKTU och BIIF

20-22: KARNEVAL (inget sektionsevent)

25/5: Temasläpp inför nollningen 2022

ALLMÄN INFORMATION

LANTS 30-ÅRSJUBILEUM

Nästa vecka är det jubileumsvecka då Lantmäteriprogrammet fyller 30 år! Veckan har flertalet event att erbjuda, så håll utkik på L-teks och sektionens Facebook där alla event och information finns!

KOMPLETTERING SEMINARIUM

Först och främst vill vi i styret tacka alla er som deltog på likabehandlingsseminariet. Vi vill att alla på sektionen ska känna sig välkomna och att de trivs så att se så hög närvaro på ett så viktigt tillfälle gjorde oss riktigt glada. 

På grund av vikten av att alla tar del av detta har komplettering skickats ut till alla er som missade seminariet. Ni har till 6e maj på er att fylla i kompletteringen.


Tack för att ni hjälper oss med detta viktiga arbete!

/Styret