VECKOINLÄGG V.15

INFOCHEFEN HAR ORDET

Hejsan sektionen!


Jag sitter för tillfället på tåget påväg hem till lilla Ytterby (den utanför Kungälv, inte i Stockholm eller vart den andra Ytterby nu ligger). Känner mig helt slut efter allt som har hänt det senaste. Det har varit allt från ett riktigt roligt storskiphte och andra roligheter, vara sjuk och arbetsintervjuer. Har lyxen att inte ha några omtentor efter mig så ska passa på att sticka ifrån Lund i 1,5 vecka. Hänt otroligt mycket roligt men ska bli skönt att komma ifrån Lund lite och ladda upp inför den sista intensiva tiden innan sommaren!


Fick idag reda på att den nya Fantastic Beasts-filmen har släppts och blev riktigt biosugen. Vet inte om jag riktigt har råd med det för tillfället dock hehe. Bara jag som typ har en ekonomisk kris för tillfället? Har rykt ganska feta summor på biljetter det senaste, lantbal och valborg däribland dom värsta kostnaderna. Är dock riktigt taggad på båda så klagar inte riktigt ;). Aja har du också en ekonomisk kris är du inte ensam. Nästa veckobrev får la handla om topp 5 bästa linsgrytorna eller något.


Nu är mitt tåg snart framme så dags att avsluta detta veckobrev. Hoppas ni alla får en suverän påsk oavsett om den firas hemma eller i Lund. Vi hörs nästa vecka igen!


Ha de gött,

Hanna

SEKTIONSKALENDER

11/4: VT-möte samt varm lunch i caféet

12/4: Påskmys med BIIF

13/4: Pub med V-sex och Aktu

19/4: Crossfit med Aktu

ALLMÄN INFORMATION

TACK FRÅN STYRET

Vi styret vill ägna ett stort till er funktionärer på sektionen. Glöm inte att utan varenda en av er hade sektionen inte kunnat fungera. Ni alla är fantastiska och bidrog något enormt till ett riktigt roligt storskiphte i helgen. Hoppas ni hade lika roligt som ni förtjänade!<3


PoK,

Styret

POSTER SOM VÄLJS IN PÅ INTERVJU

I och med Vårterminsmötet så kommer följande poster vara möjliga att söka via intervju:
 
 • Mentorskapssamordnare V (2)
 • Mentorskapssamordnare L (2)
 • Matfantast (5)
 • Examensgeneral (1)
 • Studerandeskyddombud (1)
För att söka en post via intervju mailar du din ansökan till valberedning@vsek.se senast den 19/4 23.59(..). Din motivering bör maximalt vara en halv A4. Du bör även i din ansökan
– Berätta mer om dig själv
– Berätta varför du söker posten
– Berätta om eventuella relevanta erfarenheter
– Bifoga en bild på dig din favorit bro.
 
I mailets ämnesrad ska du skriva ”Namn och efternamn”, ”posten du söker”, ”utskott”
Exempel: Linus Samberg, Valberedningsordförande, Valberedningen.
Skicka in din motivering till valberedning@vsek.se.
 
/Valberedningen 21/22

VAKANTA POSTER

I måndags hölls sektionens VT-möte. Jag vill först och främst gratulera Gustav Eriksson till posten som Valberedningsordförande!

Mötet lämnades med några vakanta poster som nu är utlysta. Förutom att det är otroligt roligt att engagera dig på sektionen får du som tack gå på det fantastiska storskiphtet (nästa år!!) och en funktionärshoodie!

 

Tillsammans med de nya vakanta posterna från VT är posterna som går att söka:

 • Källarmästare (1)
 • Valberedare (6)
 • Likabehandlingsombud L (1)
 • Världsmästare V (1)
 • Världsmästare L (1)
 • Världsmästare Bi (1)
 • Sångarstridsansvarig (1)
 • Revisor (2-5)

 

Ansökan ska vara på cirka 1/2 A4 och skickas till ordf@vsek.se.

Posterna kommer att tillsättas kontinuerligt så håll utkik i eran mejl ifall ni har sökt/kommer att söka en av dessa poster!