Triathlon Group bjuder in till lunchföreläsning!

Lunchföreläsning samt efterföljande monter i V-foajé

Torsdagen den 7e april kl. 12:15 -13:00 håller vi på Triathlon en lunchföreläsning. Vi berättar om hur det är att arbeta som managementkonsult hos oss och ger exempel på uppdrag där vi stöttat företag som stått inför utmaningar inom infrastruktur och byggande. 

 

Under eftermiddagen, kl. 13:00-16:00, kommer vi att ha en monter i foajén dit ni är varmt välkomna att komma och prata med oss. 

 

Till lunch bjuder vi på sallader från Grönt och Gott!  

Reservera din plats HÄR senast den 4e april kl. 16:00.

 

Vi ser fram emot att träffas! 

 

“Triathlon Group är ett managementkonsultföretag som kombinerar innovation med specifik expertis för att hjälpa kunder att se och lösa komplexa frågeställningar. På Triathlon överbygger vi gränsen mellan teknik & affär och är verksamma inom områden som elektrifiering och förnyelsebar energi, bioteknik, logistik, fordon och digitalisering. Som konsult hos oss levererar du uppdrag i tvärfunktionella team bestående av unga medarbetare och seniora experter. Vi tar oss an utmaningar tillsammans med kunden vilket skapar en spännande och utvecklande miljö. Läs mer på www.triathlon.se.”