VECKOINLÄGG V.12

INFOCHEFEN HAR ORDET

Hej igen!

Nu är det dags för veckobrev igen efter en liten tentaP-paus. Jag skrev min sista tenta i fredags och firade genom inte mindre än en halvtidssittning i fredags! Hade otroligt roligt och är officiellt halvvägs till färdig ingenjör, även om jag fortfarande ofta ifrågasätter om jag kan något alls :P.

Hade tyvärr inte biljett till karneveljen i lördags men hoppas att ni som var där hade det riktigt kuligt. Åkte själv till Viken istället och blev bjuden på middag hehe, så klagar inte direkt. Avslutade helgen på söndagen med att besöka lophtet tillsammans med mitt underbara (ex-)Phøs. Är alltid en fröjd att hänga med dessa själar <3.

Nu är man tillbaks till verkligheten igen efter en lång helg. Ny läsperiod, ny chans att ligga i fas. Tips mottages gärna hur man uppnår detta, halvvägs genom utbildningen har jag fortfarande inte lärt mig. 


Missa inte heller att våra fantastiska funkishoodies äntligen har kommit. Kontakta er utskottsordförande för att få tag på dessa. Vet ni inte vem ni ska kontakta eller om något inte stämmer med hoodien kan ni kontakta mig, infochef@vsek.se. Syns i korridoren med era nya snygga hoodies!

 

Ha de gött,

Hanna

SEKTIONSKALENDER

Måndagar: Aktu löpkväll

Tisdagar: Aktu sportkväll

22/3: Mingelpub med branschdagen

26/3: Phadderkick-off

27/3: Paddel med Aktu

30/3: Branschdagen

ALLMÄN INFORMATION

BRANSCHDAGEN

Denna veckan sätter branschdags-perioden igång. Den pågår under två veckor och består av bland annat nätverkspub, lunchföreläsningar och branschdagen.


Se till att du inte missar något genom att följa branschdagen på Facebook och instagram. Mer information kan du hitta på http://www.branschdagen.se

SEMINARIUM LIKABEHANDLING

Eventet är obligatoriskt för alla funktionärer samt phaddrar och närvaro kommer att kollas. Om du inte har möjlighet att närvara, var vänlig och kontakta ordf@vsek.se snarast.
Övriga medlemmar på sektionen är också välkomna att delta.
 
Vi i styrelsen är måna om att ni sektionsmedlemmar ska känna er trygga i den miljö vi har på V-sektionen. Däremot har vi blivit informerade om att detta inte alltid är fallet för alla. För att arbeta för en god kultur på sektionen samt för att diskriminering, trakasserier och kränkande särbehandling inte ska förekomma bjuder vi därför in er till ett seminarium för likabehandling.
Seminariet kommer att hållas av Torgny Roxå, universitetslektor och pedagogisk utvecklare vid Genombrottet, och Åsa K Nilsson från Studiesociala rådet. Det kommer att bestå av både teori och case-övningar.

Vi ses där,
Styret och likabehandling

VAKANTA POSTER

Vi i styrelsen vill påminna om de vakanta poster som finns att söka på sektionen. Förutom att det är otroligt roligt att engagera dig på sektionen får du som tack gå på det fantastiska storskiphtet och en funktionärshoodie!

 

De poster som finns att söka är:

  • Likabehandlingsombud L (1)
  • Världsmästare V (1)
  • Världsmästare L (1)
  • Världsmästare Bi (1)
  • Sångarstridsansvarig (1)
  • Revisor (2-5)

Ansökan ska vara på cirka 1/2 A4 och skickas till ordf@vsek.se.

Posterna kommer att tillsättas kontinuerligt så håll utkik i eran mejl ifall ni har sökt/kommer att söka en av dessa poster!