Ansökan JMs Traineeprogram!

JMs Traineeprogram inom Projektutveckling

Är du talangen vi söker till vårt årliga traineeprogram med inriktning projektutveckling? För oss på JM är långsiktighet viktigt och därför ger vi våra traineer de bästa förutsättningarna för att kunna lägga grunden till en framgångsrik karriär inom JM. Vi ser att du i framtiden kommer ta dig an olika ledarroller hos oss. Med andra ord behöver vi dig som har potential att bli en nyckelperson inom JM och som vill bidra till att utveckla framtidens samhällen och skapa hållbara livsmiljöer.   

Som nyexaminerad civilingenjör kan du ansöka till vårt årliga traineeprogram med inriktning projektutveckling och lägga grunden till en framgångsrik karriär inom JM. Tillsammans utvecklar vi framtidens samhällen och hållbara livsmiljöer!

Traineeprogrammet startar i augusti 2022. Sista ansökningsdag är den 20 februari. Som trainee anställs du inom JM och i år söker vi traineer med placering i; Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Ansök genom att bifoga CV, personligt brev samt registerutdrag på slutförda kurser. Läs mer och ansök här.

Följ våra traineer
Våra traineer Linnea, Alex och Elin bloggar om vardagen hos oss. Läs traineebloggen här.

Du kan också följa våra medarbetares liv på JM via Instagram #livetppajm