VECKOINLÄGG V.4

INFOCHEFEN HAR ORDET

SEKTIONSKALENDER

Hej V-sektionen!

Nu är det dags för nytt verksamhetsår, ny läsperiod och nytt år av veckobrev. Det är jag, Hanna, som är eran nya infochef och som därmed tar över ansvaret för dessa fantastiska inlägg efter Melanie!

Hoppas att starten på detta år har varit toppen för er alla. Personligen startade jag året starkt med corona (;p), men inledde sedan denna LP genom att med cirka 125 andra V-sektionister resa till Val d’isére i en vecka. Jag har njutit något otroligt av strålande sol, skidåkning och riktigt roliga kvällar. Stort tack till Adam El-Sherif och Alexandra Wiking som organiserat detta spektakel!

Framöver kommer dessa inlägg innehålla fortsatt chittchatt, information och andra så håll utkik på måndagar 😉

Ha de gött,

Hanna

24/1: Aktu Löpkväll

25/1: Aktu Sportkväll

31/1: Aktu Löpkväll

ALLMÄN INFORMATION

VAKANTA POSTER

VakantaPoster-start2022
Ta chansen och engagera dig i verksamhetsåret 2022! Nedan finner du de vakanta poster som fortfarande går att söka:
Taktiker (3)
Näringslivskontakt (1)
Art Director (1)
Webmaster (1)
Revisor (6)
Näringslivsansvarig L (1)
Sångarstridsansvarig (1)
Aktuverad (1)
Miljösamordnare (1)
Likabehandlingsombud (3)
Världsmästare (3)
 
Posten som miljösamordnare är ny på V-sektionen. Dennes uppgift är att leda sektionens miljöarbete och tillsammans med skattmästeriet, i samråd med sektionen, bestämma vilka kriterier sektionen ska uppfylla under året. I dagsläget styrs sektionens miljöarbete av märkningen ”Sektionsgrodan”, men möjligheterna är stora att arbeta på fler sätt för att göra sektionen mer hållbar!
 
För att söka dessa poster skickar du en ansökan till ordf@vsek.se. Din ansökan bör innehålla en del där du berättar om dig själv och varför du söker posten och en del där du berättar om dina relevanta erfarenheter. Ansökan ska vara ca ½ A4 lång.
Din ansökan ska vara styrelsen tillhanda senast söndag den 30 januari 23.59. Undantag gäller likabehandling och världsmästare där ansökan inte stänger. Har du några frågor om posten, kontakta styrelsen genom ordf@vsek.se eller läs mer på vsek.se
/ Styrelsen

EXTRAINSATT STORMÖTE

Vi i styrelsen vill påminna om det extrainsatta stormöte på torsdag 27/1. Mötet kommer på grund av rådande omständigheter att genomföras på zoom. Posterna som kommer att tillsättas är:

Näringslivsordförande (1)

Utbildningsminister (1)

Hoppas vi ses där!