VECKOINLÄGG V.47

INFOCHEFEN HAR ORDET

VECKANS TIK TOK

Hej hej hej!

Först och främst så vill jag säga ett stort GRATTIS till alla nya-valda funktionärer som valdes in under förra veckan! Ni kommer göra ett grymt jobb. Eftersom det fortfarande finns vakanta poster så kommer ett extramöte att hållas den 2:a december, skrolla lite längre ner för mer info om det. 

Idag är det ju måndag vilket innebär ett nytt vecko-brev! Det händer mycket här på sektionen – sista rycket innan jul och nyår! Slår ett slag för får facebook-sida som uppdateras dagligen med information som man inte vill missa!

Tyckte veckans Tik Tok va lite rolig, tihi

Kram

Melanie

 

ALLMÄN INFORMATION

ÖVRIGT

CAFÉ-TACK DEN 15 DECEMBER

Nu börjar terminen lida mot sitt slut vilket också innebär att Café-tacket närmar sig. Det bjuds på trerätters och billig dryck. Se därför till att boka in två jobbpass i caféet för att säker en plats på denna fantastiska sittning som hålls av våra alldeles egna Nissar!

Eventet hittar ni HÄR

SÅNGARSTRIDEN 2021

SÅS BLIR AV!

Efter många om och men, har vi nu fixat en grupp med SÅS-ansvariga från olika sektioner som kommer göra sitt bästa för att arrangera SÅS 21! 


Det kommer däremot bli ungefär som fotbolls-EM, vilket innebär att Sångarstriden-21 kommer äga rum den 26/2 2022. Precis lagom mellan tentorna och det hinns med innan hela karnavalentåget drar igång. Men då återstår frågan: hur kommer V-sektionen äntligen ta hem segern i SÅS igen? Jo! Jag, Jesper Snoeck, har stora planer och förhoppningar. Det är dags att ta hem träskofiolen. IT’S COMING HOME.

Men jag behöver ett gäng drivna människor som vill hålla i sektionens bidrag tillsammans med mig i form av en projektgrupp.

Är du därför sugen på att vara:

– Köransvarig – I sångarstriden tävlar man i två delar, där den ena kallas Obligatoriet och består av körsång. Som köransvarig ska du leda kören och förvandla en grupp oslipade diamanter till en strålande, väloljad kör. Att ha en erfarenhet av körsång sedan tidigare, samt att ha koll på olika stämmor är ett stort plus för denna post.

– Scenansvarig – Den andra delen i Sångarstriden kallas Fria programmet, och är en 12 minuter lång musikal. Som scenansvarig är du ansvarig för manus, auditons, samt att hålla i scengruppens rep så att ni är redo att charma brallorna av juryn när det väl är dags! Har du en liten regissör inom dig är detta den perfekta tiden att släppa ut den! – Bandansvarig – Som bandansvarig är du ansvarig för sektionens band som står för musiken till den musikalen. Du väljer själv ut dina bandmedlemmar och håller sedan i bandets rep så att ni är redo när det är dags för showtime.

– Dansansvarig – Som dansanvarig är du ansvarig för dansgruppen, som är med och dansar under den fria delen. Precis som bandansvarig väljer du själv ut dina medlemmar och är sedan ansvarig för träningar så att era moves sitter som en smäck. Du kommer även att få fria tyglar att koreografera er dans.

– Dekoransvarig – Som namnet skvallrar om är du som dekoransvarig ansvarig för den fria delens dekor, dvs. allt på scenen som inte är människor. Tillsammans med resten av ditt team ser du till att dekoren står färdig på den stora dagen. Arbetet innefattar en hel del pyssel, målande och snickrande, så om du är lite pysslig av dig kan detta vara din drömpost!

– Sminkansvarig – Sminkutskottet, SminkU, har en lång och stolt tradition av att leverera Sångarstridens överlägset bästa sminkjobb, en tradition som förhoppningsvis kommer att leva vidare i många år framöver. För att kunna uppnå detta behövs en sminkansvarig som tillsammans med resten av teamet ser till att alla V-sektionister ser fantastiska ut uppe på scen.

– Fest-/(Bastu)ansvarig – Som ansvarig för Fest-/BastuSÅS är du ansvarig för V-sektionens SÅS-kickoff, ett evenemang som brukar vara lika upphypat som hela Sångarstriden i sig! Tillsammans med ditt team ordnar ni en mäktig kickoff (och är dessutom ansvarig för att Bastun hålls ledig för V-sektionen på själva Sångarstridsdagen) (Bastu inte 100% säkert än men jag jobbar på det).

– PR-ansvarig – Som PR-ansvarig ser du till att hypen är total kring Sångarstriden för att locka ett maximalt antal V-sektionister att engagera sig. Detta innefattar att göra posters, facebook-evenemang och självklart den traditionella teaser-filmen! Bara kreativiteten sätter gränser på denna post.

Så tveka inte att slänga iväg ett mejl till sangarstridsansvarig@vsek.se

och sök redan idag! Man får även söka i par/grupp. Hör också gärna av dig ifall du skulle ha några frågor angående Sångarstriden eller något annat.

In och sök, hoppas vi hörs! It’s coming home,

Jesper Snoeck

Sångarstriden 2021

VIKTIGT

EXTRAINSATT HT-MÖTE

Eftersom en stor del av funktionärsposterna är fortsatt vakanta kommer ett extra HT att äga rum den 2:a December. Klicka HÄR för att komma till eventet. 

SÖK FUNKTIONÄRSPOSTER VIA INTERVJU

Det går nu att söka till poster som väljs på intervju av Valberedningen. Detta gör man genom att skicka en motivering till valberedning@vsek.se senast fredagen (28/11) kl 23:59(..) .

Motiveringen ska vara ca 1/2 A4 lång. I motiveringen bör du ha med följande:

 • Berätta om dig själv och varför du söker posten?
 • Har du några relevanta erfarenheter för posten?
 • Lägg även gärna till om det är något mer du vill berätta för oss!

Har du frågor så får du gärna kontakta Valberedningen.

Följande poster kommer att väljas på intervju:

 • Inköpschefer (2)
 • Cafénissar (5)
 • Caféförmän (10)
 • Näringslivskontakter (4)
 • Alumniansvariga (3)
 • Taktiker (4)
 • Studerandeskyddsombud (1)
 • Likabehandlingsombud (2)
 • Världsmästare (3)
 • Sektionsansvariga för Her Tech Future (2)
 • V-BiL-ansvariga (2)
 • Fanbärare (1)
 • Webmaster (2)
 • Sektionsfotografer (4)
 • Art Director (2)
 • Merchansvarig (1)
 • Miljösamordnare (1)
 • Tomtenissar (6)

Oberservera att intervjuerna kommer att hållas v. 48.

I foldern kan du läsa mer om posterna:

https://drive.google.com/…/13ft7IkdpmfciFWoJGQj…/view…