VECKOINLÄGG 38

INFOCHEFEN HAR ORDET

VECKANS TIK TOK

Hej Hej Hej!

Nollningen är tyvärr nu över och det betyder att det är dags för veckobreven igen! Jag hoppas att ni nya ettor (!!) har haft ett par magiska  veckor och att ni känner er välkomnande till V-sektionen.

Dessa veckobrev kommer ut varje måndag på hemsidan och är fyllda med både viktig och överflödig information. T.e.x vakanta poster på sektionen eller kåren, veckans Tik Tok, matrecept, kallelser till stormöten m.m. Som ni hör – lite gott och blandat! Valet av veckans Tik Tok fick bli lite vinklat då vi kör en tb från sommaren när styrelsen var iväg en helg i Älmhult <3

Trots att det har varit ett par otroliga veckor med nollning så kan det både vara bra och nyttigt att komma ner i varav för att (i den mån det går) få koll på livet igen. Men med detta sagt så finns det fortfarande massa roliga event att se fram emot som sektionen anordnar! 

Nu på fredag är det V-dagen där det kommer bjudas på mat, underhållning och gott sällskap. Det är även vi i styrelsen som jobbar på puben så hoppas att vi ses där!

 

ALLMÄN INFORMATION

RESULTAT FRÅN NOLLNINGSUPPRDAG

Tänkte det kunde vara roligt att även inkludera resultaten från alla nollningsuppdrag som hölls. Tänk på att det som räknas är att man hade kul <3
 
Detta är direkt från TLTH:s Facebook:
 
Hej alla teknologer!
 
Först av allt vill vi tacka alla som har varit med och planerat kåreventen, utan er hade det inte blivit några event.
Sedan vill vi även tacka alla faddrar/pHaddrar/phaddrar och nollor för en underbar nollehelg och en fantastisk WaDerloo! Med det sagt så är detta resultaten:
 
Waderloo- 1:a D-sek 2:a W-sek 3:a I-sek
 
NolleFredagen
ØPH- 1:a I-sek 2:a F-sek 3:a A-sek
Cheer- 1:a M-sek 2:a W-sek 3:a I-sek
 
NolleLördagen
Luphtband- 1:a E-sek 2:a W-sek 3:a I-sek
Lådbil- 1:a A-sek 2:a W-sek 3:a V-sek
Ballongista- 1:a K-sek 2:a F-sek 3:a Ing-sek
 
Hela Nollelördagen- W-sek
Regattan- 1:a W-sek 2:a D-sek 3:a K-sek
 
Grattis!! Och bra kämpat allihopa!!
Vänliga hälsningar,
Arvid Lillängen, Nollegeneral 2021
Frida Johansson, Nolleamiral 2021

SÖK TILL ARKAD

Host Application for ARKAD 2021 is open!

—- Swedish below —-

 

Want to be a part of southern Sweden’s biggest career fairs, meet new people, mingle with companies and get valuable experience? Don’t hesitate to apply today!

 

ARKAD is going to take place the 17-18th november on campus, and that’s why we need your help. We’re looking for more than 150 excited students from LTH who want to, together with us, make ARKAD 2021 the best career fair ever!

 

Go to arkadtlth.se/hostapplication/ to apply! The application closes the 10th october.

 

(Psst… as a thanks, you’ll get the chance to take part in a big kick-off and go to the ARKAD banquet!)

 

—-

 

Värdansökan för ARKAD 2021 är öppen!

 

Vill du träffa nya människor, mingla med företag och få värdefulla erfarenheter för framtiden? Tveka inte att söka redan idag!

 

ARKAD kommer att äga rum den 17-18/11 på campus, därför behöver vi din hjälp! Nu söker vi mer än 150 taggade studenter från hela LTH som vill vara med och göra ARKAD 2021 till den bästa mässan någonsin!

 

Gå till arkadtlth.se/hostapplication/ för att ansöka! Ansökan stänger 10/10.

 

(Psst… som tack får du även en stor kick-off och möjligheten att gå på ARKADs bankett!)