VECKOINLÄGG 5

INFOCHEFEN HAR ORDET

VECKANS TIK TOK

Halli Hallå!

Vi är redan inne i vecka 5 och jag har haft den bästa starten på den här veckan som man kan ha nämligen SPA! Superhärligt! Den här veckan fyller jag också år så ska hem till Stockholm en sväng senare i veckan. Massa roligheter att se fram emot med andra ord!

Veckans Tik Tok har ingen kontext, bah så rolig.

Kram

Melanie

P.S Glöm inte att det är Tabata med AktU imorgon 18.00!!

ALLMÄN INFORMATION

SÖK AKTSAM!

Vill du jobba med frågor som rör evenemang och festverksamhet som rör hela studentlivet på LTH? Då ska du söka Aktsam!
Som Aktsam så jobbar man nära hela Lunds studentliv och speciellt sexmästerierna och nollningen. Det finns stora chanser att påverka hela verksamheten kring fester och evenemang och bygga upp något nytt och positivt efter corona pandemins slut. En fantastisk chans att jobba med det absolut roligaste i studentvärlden och samtidigt skapa nya kontaktnät och utvecklas personligt.
 
Missa inte chansen, sök Aktivitetssamordnare!
 
Har du frågor om posten kontakta aktsam@tlth.se
Kandidatur skickas till talman@tlth.se

SÖK VAKANTA POSTER

Glöm inte att ni fortfarande kan söka dessa vakanta poster för att vara funktionär 2021!

För att söka dessa poster skickar du en ansökan till ordf@vsek.se. Din ansökan bör innehålla en del där du berättar om dig själv och varför du söker posten och även där du berättar om dina relevanta erfarenheter. Ansökan ska vara max en ½ A4 för resterande poster.

Din ansökan ska vara styrelsen till handa senast söndag den 14 februari 23.59. Har du några frågor om posten, kontakta styrelsen genom ordf@vsek.se eller läs mer på vsek.se