JÖNKÖPINGS KOMMUN

Annonsbild

Intresserad av fastighetsbildning och samhällsbyggnad? Skulle du vilja vara delaktig i flera delar av samhällsbyggnadsprocessen och vara med och forma framtidens Jönköping? Då vill du kanske bli en av oss!?

Ta chansen när vi nu söker förrättningslantmätare!

Ditt nya jobb
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där kontorsarbete varvas med arbete ute på plats hos sakägare. Du arbetar självständigt, ansvarar för och deltar i samtliga moment från ansökan till avslut och du deltar också med din kompetens i planprocessen. Du kommer att bli en del av lantmäteriavdelningen med 13 anställda, varav sju förrättningslantmätare och det finns goda möjligheter att anpassa arbetsuppgifternas inriktning efter intresse och tidigare erfarenheter inom området.

Är du intresserad? läs mer här.