VECKOINLÄGG 4

INFOCHEFEN HAR ORDET

VECKANS TIK TOK

Halli Hallå!

Det är redan vecka 4 och ett nytt veckobrev är ju bästa starten på veckan! Tyvärr är det ju fortfarande rätt lugnt så här om dagarna samt inte så mycket som händer. Hade själv önskat att man var och åkte skidor istället för att röra sig i ett 20kvm korre-rum hela dagen 🙁

Något som dock jag har börjar göra är att kolla på en ny serie! Netrflix har släppt sin live-action serie av The Winx Club – dom som vet dom vet är allt jag har och säga haha. Chocken är dock att den är otippat läskig??? Hänvisartill veckan Tik Tok för vidare rant. 

Kram

Melanie

ALLMÄN INFORMATION

TABATA MED AktU!

Glöm inte att AktU har tabata nu på tisdag 18.00! Klicka in på deras facebook där zoom-länken kommer komma upp. 
 
Det är även T-shirt reveal så det här är ju ett event som INTE vill missa! Klicka på bilden för att komma till zoom-länken
 

SÖK VAKANTA POSTER

Glöm inte att ni fortfarande kan söka dessa vakanta poster för att vara funktionär 2021!

För att söka dessa poster skickar du en ansökan till ordf@vsek.se. Din ansökan bör innehålla en del där du berättar om dig själv och varför du söker posten och även där du berättar om dina relevanta erfarenheter. Ansökan ska vara max en ½ A4 för resterande poster.

Din ansökan ska vara styrelsen till handa senast söndag den 14 februari 23.59. Har du några frågor om posten, kontakta styrelsen genom ordf@vsek.se eller läs mer på vsek.se