VECKOINLÄGG V.2

INFOCHEFEN HAR ORDET

VECKANS TIK TOK

Hej alla glada!

Det är redan vecka 2 och det innebär ju nytt veckobrev! Hur kul? Som ni har längtat. Roliga saker som har hänt under veckan är att informationsutskottet har skaffat sin egen instagram! In och följ infoutskottet_vsek för att se vad vi egentligen håller med och lite behind the scens. 

Något lite tråkigare är ju att restriktionerna har blivit tuffare och det försvårar ju plugget ännu mer nu när man ska vara hemma och mer försiktig. Mina tips är att zoom-plugga, välj några få kompisar du pluggar med och gå ut på promenader för att få lite frisk luft. Håll avstånd och ta hand om varandra <3

Kram

Melanie

ALLMÄN INFORMATION

ÖVRIGT

JM:S TRANIEEPROGRAM

Kolla in det senaste inlägget för hur man söker till JM:s tranieeprogram! All info finns under fliken sektionsnyheter eller Jobbannonser så klicka dit för mer info. 

SÖK VAKANTA POSTER

Glöm inte att ni fortfarande kan söka dessa vakanta poster för att vara funktionär 2021!

För att söka dessa poster skickar du en ansökan till ordf@vsek.se. Din ansökan bör innehålla en del där du berättar om dig själv och varför du söker posten och även där du berättar om dina relevanta erfarenheter. Ansökan ska vara minst en ½ A4 för posten musikmästare och max en ½ A4 för resterande poster.

Din ansökan ska vara styrelsen till handa senast söndag den 17 januari 23.59. Har du några frågor om posten, kontakta styrelsen genom ordf@vsek.se eller läs mer på vsek.se