Veckoinlägg V.1

INFOCHEFEN HAR ORDET

VECKANS TIK TOK

Hallå alla glada V-sektionister mitt i tenta-plugget!

Hoppas ni har haft ett bra nyårsfirande och julfirande trots omständigheterna. Jag själv har varit hemma i Stockholm, tik tok:en här till höger beskriver ganska bra vad jag har haft för mig under julen. Också firat mitt första nyår i Lund, superkul!

Nu är det 2021 och förhoppningsvis kommer saker sakta men säkert gå tillbaka till det vanliga igen. Det som också 2021 för med sig är ju en ny styrelse! Vi är supertaggade och ser fram emot det här verksamhetsåret mer än något annat. 

I dessa veckobrev kommer lite smått och gott att publiceras så håll utkik så ni inte missar viktig info och veckans tik tok.

Kram

Melanie

 

ALLMÄN INFORMATION

VIKTIGT

Under hösten skapades ett allvarligt ärende hos tillståndsmyndigheten som en följd av att ett utskott på sektionen festade i styrelserummet. Sektionen har under hösten varit under utredning hos tillståndsmyndigheten där ett beslut skulle fattas om vi är lämpliga som tillståndsinnehavare. Dock kommer V-sektionen vara under prövning under tre års tid. 
 
Vi i nya styrelsen vill understryka att det är av ytterst vikt att ingen alkohol får förvaras i V-huset och att vi tillsammans på sektionen hjälps åt att hålla detta. 
 
Vi i styrelsen kommer fortsätta jobba med detta tillståndsärende under vårt verksamhetsår och löpande uppdateringar kommer att ske.  
 

SÖK VAKANTA POSTER

Glöm inte att ni fortfarande kan söka dessa vakanta poster för att vara funktionär 2021!

För att söka dessa poster skickar du en ansökan till ordf@vsek.se. Din ansökan bör innehålla en del där du berättar om dig själv och varför du söker posten och även där du berättar om dina relevanta erfarenheter. Ansökan ska vara minst en ½ A4 för posten musikmästare och max en ½ A4 för resterande poster.

Din ansökan ska vara styrelsen till handa senast söndag den 17 januari 23.59. Har du några frågor om posten, kontakta styrelsen genom ordf@vsek.se eller läs mer på vsek.se