VECKOINLÄGG V.39

Hejsan alla v-sektionister! 

Nu är nollningen slut och de är dags att börja med mina veckobrev igen. Känner mig lite sliten efter nollningen och ringrostig med tanke på de långa uppehållet.  

Först och främst vill jag välkomna alla nya v-sektionister. Hoppas ni har fått en bra start på eran studie tid och att ni kommer trivas på V-sektionen. Sedan vill jag tacka alla funktionärer som under våren och främst under nollningen har haft tålamod och engagemang för att göra de bästa av situationen.

De fyra intensiva veckorna av nollning och roliga event har bidragit är jag kanske inte den enda som tyvärr ligger endel efter i skolan. Vilken tur att studiekvällarna försätter även efter nollningen. Ta tillfället att räkna ikapp lite endim. För mer information följ Utbildningsutskottet, V-Sektionen LTH på facebook.

De kommer blir en speciell höst men är övertygad om att den kommer blir bra.

Ha en fin vecka! 
Sofia Johannesson
Informationschef 2020

Hej!

Vi är likabehandlingsombuden på V-sektionen. Som likabehandlingsombud har vi tystnadsplikt och vi finns här för att lyssna på allt du har att säga, oavsett om det handlar om något du själv upplevt eller om du sett eller hört något från någon annan. Vi jobbar för jämställdhet, välmående och mot diskriminering. Ingen händelse eller känsla är för stor eller för liten!
 
Vi har ett samarbete med de andra likabehandlingsombuden på LTH. Som ombud kan vi hjälpa till vid kontakt med kuratorer eller annan stödverksamhet. Utöver detta håller vi i phadderutbildningar, evenemang och närvarar vid större evenemang såsom höstens nollning.
 
Vi finns här för dig!
Malin, Emil och Märta

RFSL och RFSL Ungdom vill lyfta erfarenheter av transvården som sällan får plats i media. Syftet är att ge en mer nyanserad bild av hur verkligheten ser ut för transpersoner i Sverige än många tyckare i ‘transdebatten’ vill måla upp. Alla berättelser och erfarenheter är välkomna, bra som dåliga. Du kan vara anonym.