Är du intresserad av dagvattenutredningar och mikroklimatanalyser?

Hej V-sek!

Jag gick Vattenresurshantering på Ekosystemteknik i årskull W10. Efter mina studier jobbade jag som VA-utredare/projektör på WSP. Idag hjälper jag arkitekter och byggaktörer med dagvatten- och mikroklimatfrågor i mitt eget företag Starkstad.

Jag söker dig som är intresserad av timanställning vid sidan av dina studier.

Arbetet innebär att skriva dagvattenutredningar och mikroklimatanalyser (analys av vind och sol) (rapporter på svenska) och jobba nära mig i utredningsarbetet. Du kommer att lära dig hur utredningsarbetet går till samt få insikt i projektering av VA som VA-utredare/projektör. CAD-arbete ingår men du behöver inga förkunskaper.

Vem är du? Du är framförallt bra på att skriva rapporter, kreativ, pedagogisk och lätt att kommunicera med. Är du intresserad av dagvatten och/eller mikroklimatanalys är det ett starkt plus men inte ett krav.

Beroende på ditt intresse och tid, hur snabbt du lär dig samt hur lätt du har för att lösa problem kan du komma att ta över mer av utredningsarbetet själv. Arbetet handlar framförallt om att sammanfatta utredningar till en lättförstådd rapport där arkitekter, kommuner och byggaktörer får en bra överblick över situationen och eventuell problematik.

Det finns inget krav på minsta antal timmar du ska kunna engagera dig, när du väl antagit dig ett uppdrag förväntas du hålla tidplanen för respektive projekt. Projekt kan handla om ca 5 till 20 timmar per vecka.

Är du intresserad? Hör av dig till mig på seth@starkstad.com. Skicka gärna med någon rapport du skrivit för referens samt en kort text om varför du passar in på beskrivningen. Kolla gärna in www.starkstad.com för att se ett par referensprojekt jag jobbat/jobbar med. Jag tar emot ansökningar fram till 29e maj, men aktuella projekt finns redan tillgängliga att påbörja.

Hoppas vi hörs!

//Seth von Dardel
Projektledare VA & Mikroklimatanalys

www.starkstad.com