VECKOINLÄGG V.10

Artboard 1

Hej V-sektionen! 

Det är måndag och ny månad. Vi börjar gå mot vår och värme och ingen är gladare än jag. 

Denna veckan har vi en takeover av veckans inlägg och de är inget mindre än sektionens likabehandlingsombud som vill presentera sig. 

Vi är likabehandlingsombuden på V-sektionen. Som likabehandlingsombud har vi tystnadsplikt och vi finns här för att lyssna på allt du har att säga, oavsett om det handlar om något du själv upplevt eller om du sett eller hört något från någon annan. Vi jobbar för jämställdhet, välmående och mot diskriminering. Ingen händelse eller känsla är för stor eller för liten!
Vi har ett samarbete med de andra likabehandlingsombuden på LTH. Som ombud kan vi hjälpa till vid kontakt med kuratorer eller annan stödverksamhet. Utöver detta håller vi i phadderutbildningar, evenemang och närvarar vid större evenemang såsom höstens nollning.

Vi finns här för dig!
Malin, Emil och Märta
 
Vi hörs efter tentorna, ha det fint!
Sofia Johannesson
Informationschef 2020
 

2/3 AktU: Löpkväll

3/3 AktU: Sportkväll

4/3 Källarmästeriet: Vin-workshop

6/3 V-sex och AktU: Smartare än en V-klassare Puben

9/3 AktU: Löpkväll

10/3 AktU: Sportkväll

23/3 Utbildningsutskottet: Excel workshop
         AktU: Löpkväll

24/3 AktU: Sportkväll

29/3 AktU: Fifatunering

31/3 Vårterminsmöte

  • Känner du dig osäker på hur du använder dig av Excel eller behöver lite tips och tricks för att vässa din färdigheter? Ta då tillfället i akt och ta del av Antonio Prgomets kunskap i en Excelworkshop! Läs mer om eventet på https://www.facebook.com/events/199795107902701/

  • Man kan nominera lärare till teknologkårens pedagogiska pris
    Deadline för nominering är 29/3
    https://forms.gle/M1VkK44mYwoLsYEe9