VECKOINLÄGG V.7

7

Hej V-sektionen!

Hoppas ni alla har haft en bra helg. Själv har jag tillsammans med mina klasskompisar firat att vi numera är ½ civilingenjörer. Riktigt kul!! 

I morgon är de branschdagen här på sektionen. En arbetsmarknadsmässa som kommer äga rum i V-huset under dagen och avslutas med sittning i gasquen på kvällen. Vill ni imponera på företagen? Tänkte de, därför kommer här lite tips jag har letat fram till er inför imorgon. 

· Läs på och förbered dig ordentligt genom att läsa på om företagen som ställer ut.
· Vad vill du få ut? Fundera på vad du vill ha ut av mässan. Letar du efter inspiration, skapa kontakter, ett nytt jobb eller ser du det som ett bra tillfälle för dig att orientera dig om vilka branscher som finns.
· Våga fråga och ta verkligen chansen att vara där. Våga ställa frågor till representanterna för företagen och se vad du kan få tillbaka. Tänk på att företagen är där för dig. 
· Var dig själv och framför allt våga sälja in dig själv. Visar du en positiv inställning och att du är nyfiken på företaget så är dina chanser större att få kontakt med företaget och bli ihågkommen om du tar kontakt med företaget vid senare tillfälle.

Ha det fint!
Sofia Johannesson
Informationschef 2020

ARKAD is still recruiting members for the Project Group 2020. Being a part of ARKAD is both rewarding and fun, giving you the opportunity to create valuable connections and friends for life! To find more information and to apply, visit arkadtlth.se/recruitment. If you have any questions, do not hesitate to contact me at arkad@tlth.se.
Looking forward to reading your application!

3/2 AktU: Löpkväll

4/2 AktU: Sportkväll

10/2 AktU: Löpkväll

11/2 Branchdagen: Arbetsmässa och gasque. 
        AktU: Sportkväll  

17/2 AktU: Löpkväll

18/2 AktU: Sportkväll

22-23/2 Storskiphte

24/2 AktU: Löpkväll

25/2 AktU: Sportkväll

27/2 NGVL: Caroline Damm från Wästbygg gästar V-huset.