JMs Startskottet

Sommaren 2020 drar vi på JM igång vårt studentprogram Startskottet för fjärde året! Startskottet är ett tvåårigt studentprogram där vi vänder oss till dig som till HT-2020 har två år kvar på dina studier för att bli högskoleingenjör eller civilingenjör.  

Programmet ger dig en värdefull introduktion till byggbranschen och nyproduktion av bostäder. Den praktiska erfarenheten du samlar på dig under programmet i kombination med att du ges möjlighet att knyta värdefulla kontakter, lägger grunden till din framtida karriär!

Startskottet inleds med en gemensam träff där du möter de andra deltagarna från både Sverige och Norge. Därefter gör du en betald sommarpraktik i vår produktionsverksamhet på den ort du är placerad. Under det första året anordnas ett antal träffar, både lokalt på din hemmaregion men även centralt med övriga deltagare i Startskottet. Till år två kommer du göra ytterligare en sommarpraktik ute i produktion och därefter följer ytterligare träffar. Startskottet avslutas med att du får möjlighet att skriva ditt examensarbete hos oss på JM.  

Vi söker Startskottsdeltagare till Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Oslo samt till vårt dotterbolag JM Entreprenad i Stockholm.

Sök senast den 23 februari. Via https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=196&ProjectId=189103&DepartmentId=11442&MediaId=2166

Läs gärna praktikantbloggen för att se hur det är att sommarjobba hos oss: https://om.jm.se/jobb-karriar/studerande/praktikantbloggen/