VECKOINLÄGG V.6

vecka6

Hej alla v-sektionister! 

Vecka sex är här och vi har precis gått in i februari. Vi går mot ljusare tider och dagarna blir längre. Jag tycker generellt om februari då månaden innebär kärlek, semlor och skidåkning (enligt mig var sportlovet det bästa lovet när man var yngre). Tänker att denna veckan ska ni få lära känner mig lite bättre, mer än som sektionens infochef, så här kommer lite fakta om mig.

Jag har aldrig lärt mig skillnaden mellan höger och vänster.
Min favoritartist är Håkan Hellström och har varit på 12 av hans konserter.
Jag tycker inte om sås, beställer helst min falafelrulle utan.
Mitt gosedjur heter Bamse och är en björn på 45 cm.
Min favoritmat är korv med bröd.

Ha en fin vecka! 
Sofia Johannesson 
Informationschef 2020

3/2 AktU: Löpkväll

4/2 AktU: Sportkväll

10/2 AktU: Löpkväll

11/2 Branchdagen: Arbetsmässa och gasque. 
        AktU: Sportkväll  

17/2 AktU: Löpkväll

18/2 AktU: Sportkväll

22-23/2 Storskiphte

24/2 AktU: Löpkväll

25/2 AktU: Sportkväll

27/2 NGVL: Caroline Damm från Wästbygg gästar V-huset.