VECKOINLÄGG V.49

Hejsan alla v-sektionister! 

December är här! Jag spenderade hela söndagen med att baka lussekatter, julkakor och trycka in nejlikor i apelsiner. Dessutom tog jag det tveksamma beslutet att köpa hyacinter trots att jag vet att jag är allergisk. Så nu nyser jag så fort jag går in i köket. Men det är typ värt det. 

Jag tycker i alla fall att det nu börjar bli dags för julmusik. Jag är egentligen inget superfan men lite julstämning får man ju försöka skaffa sig kan jag tycka. Därför tänkte jag denna vecka tipsa om några av mina favoriter som kanske inte finns med på allas spellistor.

1: The Christmas Song med Justin Bieber: lyssna på alla wejlningar. De är oootroliga. Mycket passion och känsla där alltså.
2: Sleigh Ride med Spice Girls: briljant låt, briljant grupp, briljant kombo. Den låten jag nog tipsat folk som flest gånger. 
3: Välkommen hem med EMD: Denna låt är alla mina drömmar som tonåring som blir sanna på en och samma gång, skulle kunna börja gråta varje gång jag hör den!

Ha en fin vecka! 
Maja Wilhelmsson
Informationschef 2019

2/12 Utbildningsutskottet: Studiekväll
2/12 AktU:Löpkväll
3/12 AktU: Sportkväll
4/12 NGVL och Informationsutskottet:Lunchpresentation och CV-fotografering.
4/12 Caféet: Tackfest
5/12 AktU: Pepparkakshusbakartävling
7/12 Sångarstriden
8/12 AktU: Skridskor
8/12 Caféet: Julbord
9/12 AktU: Löpkväll
9/12 Funktionärsutbildning
10/12 AktU: Sportkväll
11/12 NGVL: Casekväll
13/12 V-sex: Vinterfest
15/12 AktU:Futsalturnering
16/12 Utbildningsutskottet: Studiekväll
16/12 AktU:Löpkväll
17/12 AktU: Sportkväll
18/12 Källarmästeriet

Måndag: Löpkväll

Tisdag: 
Volleyboll/Innebandy i Victoriastadion.

Torsdag: Pepparkakshusbakartävling

Söndag: Skridskoåkning