VECKOINLÄGG V.42

Hejsan alla v-sektionister! 

Läsperiodens sista veckobrev är redan här. Nästa vecka är det dags för att börja plugga till tentorna. Kriget om grupprummen är här igen. Hur tidigt måste man egentligen komma till v-huset för att få ett av de eftertraktade rummen? 

Eftersom att jag blir av med mitt kök nästa vecka (hej renoveringskaos i tentaperioden) så har jag denna helgen matpreppat cirka 40 matlådor. Därför tänkte jag ge lite inspo till er andra som också vill fixa lådor inför nästkommande veckor. 

1: Lasagne. Särskilt keso/spenat lasagne. Asgott, lätt att göra mycket av och bra att värma. OBS ej från fryst dock. Ingen vill vara personen som försöker tina fryst lasagne i microrummet. 

2: Grytor. Linsgryta, thaigryta, sötpotatisgryta. Går nämligen utmärkt att frysa in i påsar vilket är praktiskt när man ska laga så mycket mat på en och samma gång. 

3: Mat som kan ätas kall. Koka Quinoa, hacka en massa grönsaker, släng i lite bönor, dressing och en klick hummus. Gott och du slipper värma!

I övrigt vill jag denna vecka tipsa om v-sektionens webshop!
På http://v-sektionen.se finns tröjor, tygpåsar och kepsar att köpa. Passa på att knipa en produkt innan de tar slut. 


Ha en fin vecka! 
Maja Wilhelmsson
Informationschef 2019

14/10 AktU: Löpkväll

14/10 Utbildningsutskottet: Studiekväll

14/10 AktU: Sportkväll i Vickan.

16/10 NGVL: Lunchföreläsning

Måndag: Löpträning, samling i foajén kl 19 (..)

Tisdag: Volleyboll/Innebandy i Vickan kl 18 (..)

Söndag: Badminton på ATL kl 18.30!
https://www.facebook.com/events/2403666783079160/

 

Anmälan för ARKAD kontaktsamtal är öppen!

Kontaktsamtal ger dig den unika möjligheten att ha ett lugnt och avslappnat möte med en företagsrepresentant från det företag just du är intresserad av. Mötet kan handla om nästan vad som helst, där det är helt upp till dig vad du vill diskutera. Det kan inkludera allt från allmän information om företaget till sommarjobb, praktikplats, trainee-program och andra former av anställning. Mötet varar i 20–25 minuter vilket är gott om tid för att hinna diskutera allt du vill veta mer om.

Kontaktsamtal är ett ypperligt tillfälle för att etablera företagskontakt, få veta mer om företag du inte vetat mycket om tidigare, och få detaljerad information om olika former av anställning på det företag du är intresserad av. Sammanfattningsvis är kontaktsamtal menat att hjälpa dig med framtida val av anställning och vilket företag du vill arbeta på.

För mer information om kontaktsamtal och för att ansöka, besök vår hemsida på https://www.arkadtlth.se/student-session/