VECKOINLÄGG V.39

Hejsan alla v-sektionister! 

Nu är nollningen slut och jag ska äntligen börja med mina veckobrev igen. Jag ska inte sticka under stolen med att jag är rätt sliten efter dessa nollningsveckor, men det är jag nog inte den enda som är.

Först och främst vill jag passa på att återigen önska alla nya v-sektionister välkomna till sektionen igen! Det är så himla kul att ni har börjat plugga med oss. Hoppas att ni kommer att trivas här. 

Förutom att jag är rätt sliten som sagt, så ligger jag redan tyvärr endel efter i skolan. Kanske är ni fler som ligger några tal back i endim? Eller som inte riktigt orkat börja skriva på den där uppgiften som ska in? Tur är det väl då att studiekvällarna fortsätter även efter nollningen. Varannan måndagkväll resten av terminen bjuder studieråden på pluggfika i v-acfé

I övrigt är jag otroligt taggad på denna terminen, inför alla tisdagkvällar med AktU, Höstterminsmöten, jobbpass i caféet och såklart Vinterfesten. Jag tror att denna höst kommer att bli fantastisk.


Ha en fin vecka! 
Maja Wilhelmsson
Informationschef 2019

Utlysande av vakanta poster

Det finns fortfarande ett par poster som är vakanta sen vårens inval. De poster som går att söka är Vakberedare (1) och Matfantast (2).

Som valberedare förbereder du tillsammans med resten av valberedningen de funktionärsval som görs på HT och VT mötet. Du är även med på de intervjuer som görs in för de valen som väljs in på intervju. Vill du veta mer: kontakta Joel Bremberg på valberedning@vsek.se

Som Matfantast är du del av utskottet Källarmästeriet. Tillsammans med utskottet anordnar du kullinariska matupplevelser för sektionen. Tidigare har utskottet tillexempel anordnat alla hjärtans dag middagar, en fem rätters meny med maträtter från hela världen och en pasta workshop. Vill du veta mer: kontakta Rasmus Ekerot på kallarmasteriet@vsek.se.

Är du sugen på att söka något? Skriv ihop några rader om dig själv och varför du skulle passa på den posten och skicka till ordf@vsek.se. Ansökan ska vara inskickad senast fredagen den 4 okt. 

Höstterminsmötet

Den 11:e och 12:e November kommer sektionens höstterminsmöte att ligga. På mötet kommer stadgar och reglementen revideras, budgetförslag presenteras och nya funktionärer att väljas in. Mer info om mötet kommer, men skriv gärna upp datumet redan nu!

Måndag Löpning, samling 19.00 i foajén. 

Tisdag: Volleyboll/Innebandy i Victoriastadion, kl 18.00

Du har väl inte missat att värdansökan för ARKAD 2019 är öppen?!

Rollen som värd innebär att du att kommer assistera antingen ARKADs koordinatorer i olika delar av mässan, eller företagsrepresentanterna från de företag som besöker mässan. Vilken typ av värdroll du blir tilldelad beror helt på vad du har sökt till. Genom att söka värd kommer du ha chansen att träffa många nya vänner men också etablera kontakt med företag som just du är extra intresserad av. Utöver detta ger rollen som värd dig också möjligheten att utvecklas och kanske testa ditt första engagemang på LTH.

För mer information angående de olika värd posterna som går att söka, besök vår hemsida på www.arkadtlth.se