VECKOINLÄGG V.21

Hejsan alla v-sektionister! 

Vecka 21 är här och detta blir terminens sista veckobrev. Jag är nog inte den enda som går in i denna veckan lite mör efter helgen. Jag hoppas att alla ni som var på balen hade en bra helg.

Jag vill  passa på att tacka alla som gjorde balen möjlig, alla som kämpat med att få in sponsorpengar, planerat balen och evenemangen i veckan och alla ni som gick på balen!

Jag kan inte riktigt bestämma vad som var det bästa med baldagen, kanske var det när vår Donatus nämnde mig i sitt tal (airtime är ju alltid kul), när v-arite spexade och jag fulgrät för att de var så bra eller kanske när jag äntligen bytte klackarna mot skönare skor för att kunna dansa? 

I vilket fall som helst så är det nu dags att ladda om och försöka komma in i pluggmode igen. Sista inlämningar ska in, uppgifter räknas och tentor skrivas. Men vet ni va, sen tar vi sommar. Vara sig ni ska jobba, resa eller bara ta det lungt så önskar jag er en bra sommar. Vi hörs i höst igen!

Ha en fin vecka och en fin sommar! 
Maja Wilhelmsson
Informationschef 2019

20/5 Utbildningsutskottet: Hemvändarmingel

25-26/5 AktU: Kanothajk

Namn: Anders Hägge
Klass: VoV16
Ålder: 24
Post: Näringslivsordförande

Favorit i v-café?
Kaffe och kexchoklad sådär kl 15. Då får eftermiddagen en riktigt sving

Ditt bästa tentasnax?
Clementiner! Det är gott och så kan man ta en liten paus när man skalar den.

Vad hissar/dissar du?
Veckans hiss är ju självfallet balen! Veckans diss är att ingen fattade att det var Stellan Skarsgård som var voice over på temasläppsfilmen…

Tre snabba

Kaffe eller PUNCH
(Med en punsch i magen, så klarar man dagen!)
Kall overall eller varm royal
(Man är aldrig kall i sin overall!)
bara viska eller bara skrika (Svårt, men jag skulle nog välja att viska!)

Hej!

Styrelsen vill bara passa på att tacka alla funktionärer för det jobbet som ni gjort under det senaste halvåret. Utan er hade ingenting på sektionen fungerat!

Nu får ni alla lycka till med tentorna och ha en superbra sommar. 
Vi ses i höst igen!

Tisdag: Volleyboll/Innebandy i Victoriastadion.

Lördag/Söndag: Kanothajk!

Vill du engagera dig i hållbarhet?

Hej!
Lund Sustainable Engineers är LTH:s hållbarhetsförening som har målet att öka LTH-studenters medvetenhet, göra intressanta events (såsom pubar och lunchföreläsningar) samt en plattform för studenter att hitta likasinnade.

onsdag 22 maj kommer vi ha ett extrainsatt medlemsmöte, då en ny ordförande för HT 2019 kommer väljas och beslut från vårterminsmötet bekräftas. Det kommer vara kl 12.15-13.00 i Corneliskorridoren, Kårhuset, och det kommer finnas fika!

Som ordförande i LSE så söker vi dig som inspirera studenter till att tänka mer hållbart, bli bättre på ledarskap och träffa andra som brinner för hållbarhetsfrågor. Inga tidigare engagemang eller erfarenheter krävs. Om du eller någon annan du känner skulle passa i rollen som ordförande så fyll i detta formulär: https://forms.gle/aaKxcqe2JeCBe1ZHA

måndagen 20 maj kl 15-17 i Mattehusets foajé kommer styrelsen att vara där för en fika. Detta är ett perfekt tillfälle att ställa eventuella frågor kring föreningen, ordförandeposten, hur du kan bli aktiv och lära känna LSE bättre.

Vi i Lund Sustainable Engineers ser fram emot att träffas på fika och medlemsmötet! Alla är välkomna, oavsett om du varit engagerad i LSE tidigare eller inte.

Election fika på måndag: https://www.facebook.com/events/360991524621635

Medlemsmöte på onsdag: https://www.facebook.com/events/2245261032391201/

Lund Sustainable Engineers

Do you want to engage in Sustainability?

Hello!
Lund Sustainable Engineers is the Sustainability Association at LTH. Our goal is to increase the LTH students knowledge in sustainability issues, arrange interesting events such as pubs and lunch lectures and we are also a platform for students to meet like-minded.

On Wednesday 22nd of May there will be an extra Members’ Meeting and then we will choose a new President for LSE for the Autumn 2019. It will be held 12.15-13.00 in Corneliskorridoren and there will be fika.

As the President of LSE you will be able to inspire students to think more sustainably, improve your leadership skills and meet others that love sustainability issues. No other engagements or experience is required. If you or someone you know would fit perfectly as the President, please fill in this form: https://forms.gle/aaKxcqe2JeCBe1ZHA

On Monday 20th of May at 15.00-17.00 the board will be there for an Election Fika in Mattehusets foajé. It is a perfect opportunity to ask all your questions about LSE, the President Position, how you can get active and get to know LSE better!

We are looking forward meeting you on the Fika and Members’ Meeting! Everyone is welcome, regardless if you been engaged in LSE before or not. 

Election Fika on Mondayhttps://www.facebook.com/events/360991524621635/

Members’ Meeting on Wednesdayhttps://www.facebook.com/events/2245261032391201/

Lund Sustainable Engineers