RANDERS TEGEL

Vi tillverkar hållbara tegelprodukter och är Skandinaviens största tillverkare. Våra tegelbruk finns i både Danmark och Tyskland och våra Prefab fabriker finner du i Danmark och Sverige. Vi gör projekteringar till våra kunder och levererar alla insatsprodukter som behövs för fasad och tak.

Vi förstärker vårt teknikteam och vi söker Dig som har intresse av konstruktion och som också uppskattar att ha kundkontakt. Med dina tekniska baskunskaper i botten kommer du att utbildas internt inom konstruktion av murverk. Du kommer i stor utsträckning också att, tillsammans med våra erfarna säljare, träffa arkitekter och slutkunder för rådgivning i projektens inledningsskeden, samtidigt som du får vara med och utveckla vår konstruktionsavdelning och våra konstruktionslösningar. Placering är på vårt huvudkontor i Bara som ligger ett stenkast från Malmö.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå, nyutexaminerad eller med några års arbetslivserfarenhet.

  • Du har ett intresse av och vill utveckla dig inom konstruktion.
  • Du har ett intresse av att utvecklas även inom sälj och marknad genom löpande rådgivande kontakter med förskrivande led (arkitekter).
  • Du ser dig som en lagspelare med driv och engagemang som vill vara med att driva och utveckla vårt marknadskoncept.
  • Du har förmåga att arbeta strukturerat och har sinne för ordning och reda.
  • Har du kunskap om bygg- och anläggningsbranschen så är det meriterande.

Sista ansökningsdag är den 24 april 2019. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång, så vänta inte med din ansökan. Vi ber dig inkludera CV samt personligt brev. Skicka din ansökan till susanna.bondeson@randerstegel.se eller klicka in på länken och skicka in ansökan via formuläret: https://socialrecruiting.jobtip.se/konstruktor11

Har du frågor om tjänsten kontakta Susanna Bondeson, VD Randers Tegel, 0704 31 26 68.

Randers Tegl, Skandinaviens största tegelproducent har ett brett sortiment av fasad-, tak- och marktegel. Produktionen av fasadtegel sker i Danmark och produktionen av avlastningsbalkar till den svenska marknaden sker i Bara, Sverige. Bolaget har försäljningsorganisationer i Sverige, Danmark, Norge samt Tyskland. Det svenska huvudkontoret ligger i Bara, strax utanför Malmö. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning innefattande rådgivning, murverksprojektering samt ett komplett produktpaket för murverk. Läs mer på www.randerstegel.se

RT-CMYK

Kontaktuppgifter

Mail:
susanna.bondeson@randerstegel.se
Telefonnummer:
0704 31 26 68