Extrajobb för Väg och Vatten studenter

Informationen riktar sig främst till studenter som läser årskurs fyra eller fem med inriktning mot konstruktions- eller anläggningsteknik samt har ett intresse för strukturberäkningar och FE-simulering.

Vårt företag, Scanscot Technology (scanscot.com), utvecklar programvara för strukturanalys och dimensionering av bro- och anläggningskonstruktioner. Vi söker nu en student som är intresserade av att arbeta extra. Arbetet rör i första hand dokumentation och utarbetande av exempel för våra programvaror. Kontoret ligger i närheten av LTH och arbetet är flexibelt med möjlighet att styra sina egna arbetstider. Erfarenhet av LaTeX är meriterande.

Är du intresserad så skicka ett mail till jonatan.pettersson@scanscot.com

scanscot

Kontaktuppgifter

Mail:
jonatan.pettersson@scanscot.com