VECKOINLÄGG V.4

INFOCHEFEN HAR ORDET

INFORMATION

Hejsan V-sektionen!

Vecka 4 är kommen och med den, den nya läsperioden och det nya funktionärsåret. Kul tycker jag!

Det är ju lite med nervositet jag skriver detta inlägg eftersom att det är mitt första som Informationschef på v-sektionen. Så för att sätta ribban riktigt lågt, och samtidigt berätta lite om mig själv, tänkte jag dela med mig av tre stycken fakta om mig som kanske inte kvalar in på listan över topp 3 egenskaper hos en bra infochef.

Jag är extremt slarvig! Senast igår när jag rensade bland lite papper hemma hittade jag en deluppgift från min tenta i Brandkemi som jag skrev i Tisdags. Jag hade helt enkelt råkat ta med mig pappret hem istället för att lämna in det.

Jag gör lätt en höna av en fjäder! När jag var yngre och slog mig så brukade jag slå handen i pannan och tjuta ”åååh jag döööör” alternativt ”ni förståååår inte hur ont det gööör” när mina nära och kära försökte trösta mig.

Jag har skriver extremt fult! Jag har till och med fått hjälpa en av mina högstadielärare att rätta ett prov en gång för att denna tyvärr inte kunde se vad jag hade skrivit. Men det positiva med det var att jag kunde ändra mina svar i efterhand.

Så nu vet ni lite mer om mig och jag hoppas att ni känner att ni kan ge mig fullt förtroende.

Vilket år vi ska ha!

Ha det fint!
Maja Wilhelmsson
Informationschef 2019

22/1 AktU: Volleyboll/Innebandy i Victoriastadion 18.00 (..)
23/1 Phøset: Sista ansökan till IPH
_________________________________________________________________

Den 23/1 stänger ansökan till Internationell HP 
________________________________________________________________                                                            

Den 9/2 håller Aktu i en fotbollsdag, så samla era väner och kom och lira! Evenemanemanget hittas här: 
https://www.facebook.com/events/345727936266693/
_________________________________________________________________

För att kunna genomföra de fantastiska evenemang som Kåren genomför under nollningen krävs funktionärer. Är du sugen på att genomföra nästa nollning eller vet du någon som skulle genomföra uppdraget med bravur? Nominera dig eller en kompis här: http://funkreg.herokuapp.com/elections/11/nominations/new