Logistikpriset 2019

Har du eller någon i din omgivning gjort ett projektarbete, examensarbete eller på något annat sätt bidragit inom just bygglogistik? Ta chansen och ansök eller nominera någon du känner till det årliga Logistikpriset.
 
Till Branschdagsgasquen den 7 februari kommer en jury att utse en vinnare och Prolog delar enligt tradition ut Logistikpriset som instiftades av regeringen år 2000. Det exklusiva priset kan tilldelas en enskild student eller en grupp av studenter som erhåller 6000 kr för sitt bidrag. Dessutom får vinnaren presentera sitt bidrag på ett frukostseminarium som arrangeras av Prolog.
 
Logistik är en av de absolut viktigaste nyckelparametrarna för att skapa goda förutsättningar i byggproduktion och bidra till ett hållbart samhällsbyggande. Prolog vill uppmärksamma engagerade studenter som brinner för logistik och samtidigt lyfter fram vikten av en fungerade logistik i branschen. 
 
Du som är student på Väg- och vattenbyggnad, Lantmäteri eller Brand är välkommen med din ansökan senast den 1 februari 2019. Du ansöker enkelt genom att skicka in eller nominerar ett bidrag, tillsammans med en motivering, till Petra Offrell - Regionchef Prolog Malmö, petra.offrell@prolog.se
 
Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Egzon Mehmeti, 0763488285
 
Lycka till!