Veckoinlägg V.51

Sådärja... Då har detta verksamhetsår kommit till sitt slut och jag som Informationschef skriver mitt absolut sista inlägg. Min förhoppning är att ni mina trogna läsare (både under veckobrevstiden och veckoinläggstiden) har njutit av mina små knasiga texter, tips och idéer.

Kanske lärde ni er något nytt? Vem vet! Kanske lärde ni er hantera stela situationer med de fantastiska samtalsämnen jag tipsade om. Eller så lärde ni er något nytt om fakta om sommaren... 

Jag hoppas också att ni uppskattade notiserna som publicerades i varje inlägg, allt ifrån SVL till TLTH till AktU om mer därtill. Bra grejer det där inte sant?


Min sista förhoppning är att ni nu njuter av ledigheten tills tentaplugget måste tas tag i, men än sålänge är det lång tid tills dess.... Snart är 2019 här, då kan man äntligen sätta upp mål för året som man ändå aldrig följer.... Ett sista tips är att INTE gymma första veckorna efter nyår då de är SMOCKFULLA med nyårslöftes-människor som skall "starta sitt nya glamorösa hälsoliv".

Men nu är det faktiskt dags för mig att lämna över stafettpinnen till min efterträdare Maja. Jag övertygad om att du kommer göra ett fantastiskt jobb under verksamhetsår 2019 som Informationschef. Jag är också säker på att ni sektionsmedlemmar kommer att vara med om ett fantastiskt år med Maja som Infochef. Stort lycka till Maja! Detta kommer du lösa galant. 

Tack för mig kompisar. Det har varit ett nöje att sitta som Infochef 2018. 

Till sist vill jag önska er God Jul och Gott nytt år! 

Allt gott, 
Märta Kjellberg
Informationschef 2018
V-sektionen vid TLTH
infochef@vsek.se

Vi i Styrelsen 2018 vill passa på att hälsa alla en God Jul och ett Gott nytt år!

När ni kommer tillbaka till V-huset efter nyår så är det ett nytt gäng som tar hand om V-sektionens verksamhet.

Vi vill önska nya Styrelsen och såklart även alla andra funktionärer ett stort lycka till under 2019! Tack för i år!

/Styrelsen 2018