Veckoinlägg v.46

Goddagens kompisar! Det är november, megagrått utomhus och kylan börjar bita till riktigt ordentligt i kinderna. Det enda man vill är ju egentligen att ligga hemma under en filt, dricka varm choklad och kolla serier.. Inte sant? 

Idag har jag tyvärr inget roligt tips att dela med mig av. Tänkte mest önska er lycka till med den nya läsperioden som rätt som det är kommer vara över. Läsperiod två försvinner lika fort VARJE år. Njut av varje novembersekund för snart är det faktiskt december, jul och slask. 🙂 

Allt gott, 
er Informationschef 2018 

Märta Kjellberg
Informationschef 2018
V-sektionen vid TLTH
infochef@vsek.se

 

Nu är det bara en vecka kvar till årets höjdpunkt: Höstterminsmötet på V-sektionen! 19-20 november kommer det att beslutas om en del förslag till ändringar för sektionen t.ex. en ny grafisk profil för sektionen. Föredragningslistan med alla propositioner och motioner kommer ikväll. Även en stor del av sektionens funktionärsposter kommer att väljas på mötet, så kom dit om du är intresserad av att söka en post!

På onsdag och torsdag den här veckan anordnas ARKAD som är en arbetsmarknadsmässa för hela LTH. Ta chansen att gå till Matteannexet, Studiecentrum, Kårhuset och E-huset för att snacka med intressanta företag och kanske plocka på dig någon gratispryl! Mässan kommer att vara kl 10-16 på onsdag och kl 10-15 på torsdag.

Under de kommande veckorna anordnas en massa roliga evenemang av sektionens olika utskott bl.a. sittningar med Sexmästeriet och Källarmästeriet och turneringar med AktU. Kolla under Evenemang på sektionens Facebook-sida för att få koll på alla datum!

Tveka inte att höra av dig till Styrelsen, genom ordf@vsek.se om du har några frågor eller funderingar!

Hälsningar,
Styrelsen 2018

12/11 Studierådet: Studiekväll

19/11-20/11 Höstterminsmöte

24/11 Hustomteriet: Funktionärstack

26/11 Studierådet: Studiekväll

27/11 AktU: Vollybollsturnering

Ny vecka!

Måndag: Löpning med härlig bastu efteråt! 18.00 (..) i V-foajé.
Tisdag: Anmälan till volleybollturnering släpps 12.00, taggaaa!
Sportkväll 18.00(..) med innebandy och volleyboll på Victoriastadion.
Lördag: Prova på padel med Aktu 16.00(..) Anmälan är öppen HÄR!

Passa även på att samla ihop ditt lag inför V-sektions futsalturnering. Anmälan kommer nästa vecka. Läs mer HÄR. 

INFORMATION FRÅN SVL:

Passa på att förbereda dig inför Arkad, gå in HÄR och ta del av Studie- och karriärvägledningens tips.

Vi Studie- och karriärvägledare kommer försöka vara mer närvarande i V-huset, företrädesvis de första veckorna i läsperioden. Ni hittar oss då lunchtid i V-foajé och ni är alltid välkomna att komma fram med era frågor.

/SVL