Veckoinlägg v.40

Goddagens! Är det inte lite galet hur tiden bara springer förbi våra ögon. Förste oktober är REDAN här? Det luktar höst utomhus och man känner att den bitande kylan snart är kommen, i år igen. Men inte skall man hänga läpp för det. Vi fick ju faktiskt tillräckligt med värme i sommar, inte sant? Själv tycker jag det känns rätt skönt att man numera kan med gott samvete sitta inomhus under en filt och en kopp med godtycklig varm dryck i handen… Låter det inte lockande? Det tycker i alla fall jag. 

Dagen till ära tänkte jag påminna samt tipsa er om V-Sektionens webbshop!! Där kan ni inhandla allt ifrån sångböcker till kepsar. Ni hittar shopen under fliken ”V-sektionen” här på hemsidan. Jag bjuder på lite bilder över de olika merch ni kan bära nedan: 

Allt gott,
er Informationschef 2018

Märta Kjellberg
Informationschef 
V-Sektionen, sektionen för samhällsbyggnad, TLTH
infochef@vsek.se

 

Idag kl 17.10(..) är det dags för det extrainsatta Sektionsmötet i V:C. Där kommer det att beslutas om det ska röstas in två till funktionärer till Valberedningen, kom dit och gör din röst hörd!

Här är några fler av höstens kommande evnemang, skriv in i kalendern så att du inte riskerar att missa något!
10 oktober: Sektionssaffari på lunchen och pub på kvällen
19-20 november: Höstterminsmöte
1 december: Sångarstriden
15 december: Vinterfesten

Tveka inte att höra av dig till styrelsen, genom ordf@vsek.se om du har några frågor eller funderingar!

Hälsningar Styrelsen 2018

1/10 Extrainsatt Sektionsmöte
8/10 Studierådet: Studiekväll
10/10 Sektionssafari + PUB
22/10 Studierådet: Studiekväll

Hejsan hoppsan!

Vilket är det bästa sättet att starta en ny vecka på? Jo, genom att hänga med AktU på ett löppass såklart! På måndag träffas vi 18.00 (..) i V-foajé, joggar en runda och avslutar med bastu!

På tisdag 18.00 (..) är det dags för volleyboll och innebandy i Victoriastadion.

Vi hoppas på att träffa många av er i veckan!

//AktU

Är du intresserad av att ha en mentor? Här är anmälningslänken till Väg och vattens mentorskapsprogram som riktar sig till dig som går år 3, 4 eller 5: