Utlysning av vakanta funktionärsposter

Efter sektionsmötet i torsdags finns nu två nya poster i Näringslivsgruppen som behöver tillsättas. Om du är intresserad ska du skicka en kort motivering på max 1/2 A4-sida innehållandes ex varför du söker posten och relevanta erfarenheter till ordf@vsek.se senast nu på söndag 4 mars kl 23:59.

Näringslivsansvarig Väg och Vatten och Näringslivsansvarig Lant
Näringslivsgruppen utökas med två nya poster med ansvar för att se till att de båda programmen får företagsevenemang som passar dem. Utöver detta fungerar posterna som näringslivskontakter. Som näringslivskontakt sköter man samarbeten med företagen och jobbar för att få in lunchföreläsningar, casekvällar och liknande företagsevenemang riktat till studenterna på V-sektionen. De två nya posterna som tillkommer som Näringslivsansvarig Väg och vatten och Näringslivsansvarig Lant går även att sökas av de som redan är Näringslivskontakter. Skriv därför i din ansökan om du även skulle kunna tänka dig att vara Näringslivskontakt då den posten skulle kunna bli vakant.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Lycka till med din ansökan!