Sektionssafari 27/9

Undrar du varför AktU har härliga svarta knästrumpor eller vad sektionsfotograferna tycker om att ta foton på sektionens event? Då har du chansen att komma och ställa dina frågor till sektionens utskott på onsdag den 27/9! Mellan 11:30 till 13:30 kommer bland annat Aktivitetsutskottet, BIIF, Cafémästeriet, Framtidsgruppen, Källarmästeriet, Hufvudphaddrar, Hustomteriet, Infogruppen, Näringslivsgruppen, Phøset, Sexmästeriet, Studierådet, Styrelsen, V-arité och övriga funktionärer stå i V-foajé och svara på dina frågor!
—————–
Ever wondered why AktU has such lovely black knee socks or what the guilds photographers thinks about taking photos on the guilds events? Then you have the chance to come and ask your questions to the guilds committees on Wednesday 27/9! Between 11:30 and 13:30 the Aktivitetsutskottet, BIIF, Cafémästeriet, Framtidsgruppen, Källarmästeriet, Hufvudphaddrar, Hustomteriet, Infogruppen, Näringslivsgruppen, Phøset, Sexmästeriet, Studierådet, Styrelsen, V-arité and other functionaries will be in V-foajé and answer your questions!
När: 27/9 kl 11:30-13:30
Var: V-Foajé