Välkomna!

Hej alla nyintagna och välkomna till V-sektionen på Lunds Tekniska Högskola. Vi är många på sektionen som längtar efter att få träffa och lära känna er alla. Flera av oss har jobbat under en lång period för att förbereda er ankomst och ge er den bästa starten som ni kan få.

För att förbereda er på hur starten kommer vara är det bäst att läsa på lite. I menyn under "Sökande" finner ni en sida som heter "Nollning" och där kan ni läsa på om vad nollningen innebär och även kolla på årets nolleguide.

Vidare kommer information om nyttiga saker att göra innan ni börjar här:

  • Läs på mer om ert program
  • I menyn under "Sökande" finner ni mer information om boende och även en ordlista som kan vara bra att få koll på!

Ha ett underbart slut på sommarn så ses vi mot slutet av augusti!