Mentorsprogrammet 2016/2017 avslutades på topp på ESS i Lund

Den tredje och avslutande gemensamma mentorsträffen inleddes med ett intressant studiebesök på ESS i Lund med projektchefen från Skanska. Kvällen fortsatte med inspirerande reflektioner från två av de högst ansvariga personerna i Öresundsbronsprojektet. Kvällen fortsatte med gemensamma diskussioner och reflektioner om bland annat karriär. Därmed har ännu ett lyckat år av mentorskap avslutats! 

Till hösten börjar en ny runda för åk 3-5 på Väg och Vatten. Ta chansen att vara en del av ett inspirerande och utvecklande program! Varje student paras ihop med en yrkesverksam mentor. Tillsammans med din mentor kan bolla idéer om framtiden, bredda dit nätverk och utvecklas som person. Håll utkik på hemsidan och Facebook för mer information när det närmas sig ansökan.

Har du några frågor redan nu? Fråga mentorskapssamordnarna, Arvid Widén och Maria Lindahl, eller maila mentorskapsansvarig olle@ingman.net.