top of page

Hitract

Nytt för i Är Àr att V-sektionen kommer att anvÀnda sig av appen Hitract! Hitract Àr en app utvecklad för studenter och kan anvÀndas för kommunikation, evenemang och massa andra bra saker! FrÄn och med nu kommer alltsÄ alla evenemang och biljettköp pÄ sektionen gÄ via appen. Vi förstÄr att det nya kan medföra lite förvirring, nedan finns allt ni behöver för att kunna registrera ert medlemskap i V-sektionen. Detta Àr alltsÄ ett mÄste för alla som vill kunna delta i sektionsarrangerade evenemang i framtiden.


Det första du behöver göra Àr att ladda ner appen Hitract och skapa ett konto (det Àr gratis). I appen följer du stegen och gör ett nytt personligt konto. Du anvÀnder din privata mail.


NĂ€r du registrerat ditt konto ska du söka upp V-sektionen (sök pĂ„ V sektionen utan bindestreck). NĂ€r du hittat dit ska ansöka om medlemskap. Gör det genom att klicka pĂ„ ”bli medlem” och fyll formulĂ€ret som dyker upp. Efter du skickat din förfrĂ„gan Ă€r det bara att invĂ€nta att vi godkĂ€nner dig. Vi gör det sĂ„ snabbt vi kan!


Om det kÀndes otydligt kan du klicka pÄ nedanstÄende lÀnk för att komma direkt till V-sektionens sida i appen.


Sprid gÀrna detta meddelande till övriga sektionsmedlemmar sÄ att ingen gÄr miste om informationen!

Hör av er till nÄgon av oss i styrelsen om det uppstÄr problem<3

234 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

VAKANTA POSTER

Nu ska ni som blivit invalda via intervju ha fĂ„tt ett mail frĂ„n valberedningen! Fyll gĂ€rna i lĂ€nken som ni fĂ„tt i mailet. Vi har en del poster som Ă€r vakanta pĂ„ sektionen. Är man intresserad av att en

bottom of page